Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az én hibám, hogy elutasította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám, hogy elutasítottam egy beteg embert?

Figyelt kérdés
Egész jókat beszélgettünk neten hónapokon keresztül. Az első randin derült ki, hogy valami gyerekkori betegség miatt durván gond van a lábaival és az állapota csak romlik. Egész a találkozóig titkolta, mert már sokan elutasították neten. Normálisan, kíméletesen megmondtam a szemébe, hogy nem tudnék együtt lenni vele. Látszott rajta hogy akármennyire nem akartam, megbántottam. Most furdal a lelkiismeret, de tényleg nem tudok egy beteg emberrel együtt lenni, együtt élni. Törölt, tiltott. Engem érzelmi oldalról nem érintett meg, nem hiányzik, nem gondolok rá mint férfira, de mégis elgondolkodtam, hogy most én vagyok a kegyetlen?
2020. ápr. 3. 11:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
Bármilyen kegyetlen is, de teljesen természetes, hogy egy egészséges ember nem fog vonzónak találni egy beteg embert. Pont azért, hogy ne örökölje az összes utód a betegséget.
2020. ápr. 3. 12:06
 12/35 anonim ***** válasza:
83%

Én sem tudnék elfogadni egy beteg embert párként, kivéve ha a betegsége előtt szerettem meg vagy én magam is hasonló betegséggel küzdenék. Egyszerűen sokat elvenne az életemből az, hogy hozzá alkalmazkodjak és a betegségéhez illeszkedő életet éljünk együtt és még azelőtt elmenne a kedvem a kapcsolattól, hogy egyáltalán élvezném...

Az meg aztán, hogy kamuzik róla vagy titkolja... Miért kell húzni egymás idejét? Hogy majd hátha belédszeret és vállat von azon, hogy hónapok kérdése és tolókocsiban fogtok csak közlekedni? Ezt maximum annál fogadnám el, akit nagyon szeretek. Akkor kitartanék mellette. De egy idegen ember nem bír a szememben ekkora töblettel, hogy mellette én is lemenjek gondozóba vagy nem is tudom. Akkor inkább bele sem megyek.

Lehet utálni.

2020. ápr. 3. 12:16
 13/35 anonim ***** válasza:
81%

Bakker, àljon màr meg a lakodalmas menet!

Először is, neked van jogod megsèrtődni hogy hülyènek nézett és eltitkolta. Kb hazudott minden alkalommal

Masodszor, had döntsem màr el èn szabadon hogy mit akarok. Ehhez senkinek semmi köze.

Nem attól vagy szolidàris hogy parkapcsolatba lépsz egy nyonorékkal hanem attól hogy segíted az olyan tevekenységben amit a betegsege miatt korlatozott.

En nagyon beolvastam volna neki.

Az emberek nagyon el vannak tèvedve. A marha nagy tolerancia csak addig tart amíg nem az ő bőrükre megy a jàtèk.

2020. ápr. 3. 12:21
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem a te hibád, ő nem említette meg ezt a kis apróságnak nem mondható tényezőt. Ez azért nem olyan dolog mint ha az embernek 3 mellbimboja van, ez komoly akadály lesz a későbbiekben. És ha te azt mondod h ez neked nem fér bele akkor nem fér bele. Neked is ugyan olyan jogod van nemet mondani mint bárkinek. Sok hülye is csak mondja h persze ő így meg úgy csinálná meg stb. De valóságban ok se mennének bele, de mondani könnyebb. Ne érezd rosszul magad miatta, az h sajnálod h egyedül van meg normális hiszen ember vagy és együtterzo is. De mindenkinek van elég baja, nem foglalkoztat mindig mindenki más bajaval.

Keress tovább, a következő talán jobb lesz.

2020. ápr. 3. 12:21
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha neked ez nem fér bele, nem fér bele. Semmi gond nincs ezzel, ne emészd magad.
2020. ápr. 3. 12:22
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
Én úgy gondolom, hogy a betegség súlyosságától függ. Nem derült ki, hogy konkrétan mi a baj a lábaival. Nyilván hogyha annyi a gond, hogy sántikálni fog kicsit vagy néha bedurran neki akkor nem feltétlenül korrekt dolog emiatt elutasítani. De persze ha valaki ezzel sem tudna együtt élni akkor minden joga megvan hozzá, én ezt is meg tudom érteni. Viszont teljesen természetes, hogy ha arról van szó, hogy néhány éven belül lábra sem fog tudni állni vagy teljesen képtelen lesz ellátni önmagát akkor nem sok ember fog belemenni a kapcsolatba. Főleg hogyha még el is titkol egy ilyen fontos dolgot, ez kicsit sem korrekt szerintem és már ez önmagában elvenné a kedvemet az egésztől.
2020. ápr. 3. 12:32
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de O hazudott. Nem vagy kegyetlen, miért lennél? Neked is a saját életed az első, nem Teréz anya vagy.
2020. ápr. 3. 12:57
 18/35 anonim ***** válasza:
19%
Ritkán érzem ezt úgy igazán, de a magyarok tényleg bunkók tudnak lenni. Még a boltban is lazán fikázzák a kerekesszékes figurát, mert "lassú", meg "főtarcsa a sort" (és így később jutnak hozzá a szent lóbányaihoz vagy az incsifincsi csirke far-háthoz.)
2020. ápr. 3. 13:03
 19/35 anonim ***** válasza:
28%
#18: mondd már meg melyik országban dugnak a nők szanalombol, hadd menjen oda ez a lúzer banda a vírus mizéria után.
2020. ápr. 3. 13:08
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Összeállt bennem is a dolog, és itt lezárni is szeretném a kérdést, nem akarom, hogy itt vita legyen belőle!
2020. ápr. 3. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!