Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki tényleg?
Randiztam egy egeszsegugyi dolgozóval , aki megtudta hogy pszichiatrian voltam evekkel ezelött , szorongással ( kart akartam tenni magamban) , es emiatt zurös csajnak tunök
Persze nem mondta ezt de erzem , hogy hamarosan végelesz emiatt es nem fogok kelleni emiatt
Vajon jól gondolom , vagy egy ilyen epizódot el lehet nézni ?
Most is pszichológushoz járok , kiégés miatt , de jól vagyok , sokkal jobban mint hat evvel ezelött
Ö jó családból van . En meg egy felbolondnak tunhetek a szemebe
Nem kellett volna soha talalkozzak vele
Tutti leléptet
Manapság a legtöbb embernek van valami titkolni valója, betegsége, ha emiatt lekoptat, akkor nem vesztettél semmit. Úgy is a magyar egészség ügy önmagában gáz, ahogy az emberekkel sokszor viselkednek, lekezelően, lenézik őket. Szóval ha lekoptat, nem vesztettél semmit.
Van egy múltad, nem tudod eltörölni az életedből.
csúnya példával ez most olyan,hogy van aki a menhelyről fogad örökbe egy korcs kutyust,aki ugyanolyan aranyos lesz mint a többi kutya.
más meg nem éri be ilyennel és egy fajtiszta uszkárra fog vágyni,vagy egyéb olyan fajtiszta kutyára ami passzol az életviteléhez.
mivel ismeri a fajtákat ezért tudni fogja,hogy mire számíthat az adott fajtánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!