Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám, hogy elutasítottam egy beteg embert?
Figyelt kérdés
Egész jókat beszélgettünk neten hónapokon keresztül. Az első randin derült ki, hogy valami gyerekkori betegség miatt durván gond van a lábaival és az állapota csak romlik. Egész a találkozóig titkolta, mert már sokan elutasították neten. Normálisan, kíméletesen megmondtam a szemébe, hogy nem tudnék együtt lenni vele. Látszott rajta hogy akármennyire nem akartam, megbántottam. Most furdal a lelkiismeret, de tényleg nem tudok egy beteg emberrel együtt lenni, együtt élni. Törölt, tiltott. Engem érzelmi oldalról nem érintett meg, nem hiányzik, nem gondolok rá mint férfira, de mégis elgondolkodtam, hogy most én vagyok a kegyetlen?
Te nem vagy hibás semmiképp. Én őt is megértem, hogy miért "hazudott". Nem volt korrekt, és nem is volt értelme, ez tény, hiszen úgyis kiderül. De ismerem azt a helyzetet és lelki állapotot, hogy ha egyenesen közlöm a ... nevezzük úgy, "hátrányaimat", akkor szóba sem állnak velem. Teljes kilátástalanság. Úgy nem lehet élni... Életösztön vagy nem is tudom, mi az, hogy az ember valamiféle módon csak próbálkozik érvényesülni, próbál legalább egy minimális esélyt szerezni magának.
2020. ápr. 3. 13:24
22/35 anonim válasza:
Kár, én őszintén kíváncsi lettem volna, hogy mennyire "durva" és milyen betegségről van szó. NAGYON-NAGYON nem mindegy, hogy 3 milliméterrel hosszabb az egyik lába a másiknál, vagy mindkét lába hiányzik combból....
2020. ápr. 3. 13:27
23/35 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Mindenki úgy választ, ahogy akar. Ha a szeme színe nem tetszik, akkor azért nem jön össze vele. Hagyjátok a legjobb nőket, de kérdem, hány mozgássérült, beteg lánynak probalkoztatok? Csak a Szátok nagy, mert elvarjatok, hogy bárki dugjon veletek.
2020. ápr. 3. 13:31
24/35 anonim válasza:
Hajtjatok a legjobb..
2020. ápr. 3. 13:32
25/35 anonim válasza:
Ez kinek szólt, és mi az értelme? :D
2020. ápr. 3. 13:35
26/35 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi a betegség neve, de azzal jár, hogy nagyon-nagyon furán megy az illető, billegve nagy terpeszben. Nem hétköznapi látvány egy ilyen betegség. Láttam már ilyet előtte is.
2020. ápr. 3. 13:47
27/35 anonim válasza:
Ennyi?
Ugye ez valami vicc?
2020. ápr. 3. 13:49
28/35 anonim válasza:
Nem vagy kegyetlen, maga a szituáció kegyetlen, hogy érzelmileg komprommittáltan zsákbamacskát próbált árulni neked. Tudomásul kell venni, hogy valamilyen tartós, feltűnő, fertőző vagy fájdalmas betegséggel nehezebb ismerkedni. A hibás nem te vagy.
2020. ápr. 3. 13:56
29/35 anonim válasza:
Csak már unja az illető az állandó lepattintást... Bármit tesz, cselekszik, falakba ütközik, ezért taktikázott(?), hogy nem mondta el.
Gondold végig, mi lett volna, ha már az első időszakban elmondja a dolgot? Ha ugyanígy cselekedtél volna, akkor ne aggódj a dolgok miatt.
2020. ápr. 3. 15:36
30/35 anonim válasza:
nem akarom elviccelni de egy pippantást azért lehet adhatnál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!