Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az én hibám, hogy elutasította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám, hogy elutasítottam egy beteg embert?

Figyelt kérdés
Egész jókat beszélgettünk neten hónapokon keresztül. Az első randin derült ki, hogy valami gyerekkori betegség miatt durván gond van a lábaival és az állapota csak romlik. Egész a találkozóig titkolta, mert már sokan elutasították neten. Normálisan, kíméletesen megmondtam a szemébe, hogy nem tudnék együtt lenni vele. Látszott rajta hogy akármennyire nem akartam, megbántottam. Most furdal a lelkiismeret, de tényleg nem tudok egy beteg emberrel együtt lenni, együtt élni. Törölt, tiltott. Engem érzelmi oldalról nem érintett meg, nem hiányzik, nem gondolok rá mint férfira, de mégis elgondolkodtam, hogy most én vagyok a kegyetlen?
2020. ápr. 3. 11:37
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem vagy kegyetlen ha normális módon közölted vele. Azért ez nem egy olyan dolog amihez "majd hozzászoksz".
2020. ápr. 3. 11:40
 2/35 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Komoly dolgokat hulyeseg eltitkolni es szerintem nagyobb szemetseg is, mint emiatt elutasitani valakit. Ez pontosan ugyanaz a kategoria, mint amikor csak arckepet tesz ki, aztan eloben derul ki, hogy 200 kilo, vagy csak 160 cm (no eseteben mittomen 190), vagy olyan szintu tartozasokat titkolt el, amik tonkreteszik az eletet, vagy barmi.

A lenyeg, hogy semmit nem szabad eltitkolni ami olyan dolog, hogy mindkettotoknek koze van hozza, mindkettotokre hatassal lehet egy kozos elet soran.

2020. ápr. 3. 11:42
 3/35 anonim ***** válasza:
24%

Hát, neki el kell fogadnia, hogy senki a világon nem fog vele összejönni, mert akármennyire is zengnek a politikailag korrekt mantrák az ütemes "tamtamra", senki nem akar egy hikomattal összejönni. Az persze más amikor útközben lesz hikomat a férj/feleség, igaz onnantól sok esetben jön a másik fél mártírkodása, "feláldoztam az életem miattad" cincogása, felelősséghárítása.

De hidd el, a többség ezt tette volna. Sőt. Majdnem mindenki eltekintve az örök mártíroktól akiknek ez az élvezet, ha utána lehet nagy hangon szenvedni meg 1-2 szentéletűtől akinek ez a "küldetése", hogy a hikomat figurát ápolgassa. A mindjárt engem lepontozó és hatalmasnagyhangon leszidó álszentek például csak simán kétszínűek lesznek akik vizet prédikálnak.

2020. ápr. 3. 11:46
 4/35 anonim ***** válasza:
7%
Igen kegyetlen vagy, mert nem adtál neki több esélyt és erősebb volt benned az ítélet iránta. Jobban meg kellett volna ismerned ahelyett, hogy címkézted őt. Máskor ne legyél ilyen embertelen, ne csak magadra gondolj, légy szolidáris! Hogy esne az, ha neked is lenne valami betegséged és ezért elutasítani valaki?
2020. ápr. 3. 11:48
 5/35 anonim ***** válasza:
81%

"akármennyire is zengnek a politikailag korrekt mantrák az ütemes "tamtamra", senki nem akar egy hikomattal összejönni"

De nem is azt hirdetik, hogy mindenkit találjon mindenki vonzónak, hanem hogy vedd emberszámba.

2020. ápr. 3. 11:48
 6/35 anonim ***** válasza:
80%

Hát attól függ, mi a betegség és mennyire "durva".

Az én páromnak is volt gyerekkori betegsége és sokak szerint ""durva"" az állapota, amúgy meg a valóságban semmi extra, nincs semmi hatással az életvitelünkre, őszintén nem tudom felfogni, hogy miért kellene zavarnia.

Az nem korrekt szerintem, hogy titkolta.

2020. ápr. 3. 11:55
 7/35 anonim ***** válasza:
42%

Igen, de azt is, hogy nekik is jár a boldog élet meg ilyenek, ami viszont már nem igaz. Vagyis persze de, de csak nagyon keskeny korlátok között. Ez mindig kimarad a dumálásból, mert nem hangzik valami szépen, hogy "na igen, nekik is jár a boldogság, de az alábbi dolgokról mondjanak le... és egy jó hosszú felsorolás."

Nem is boldog a legtöbb mozgássérült, szomorúak, depressziósak. Persze a média erről nem fog beszámolni, hanem arról a millióból 1 paralimpikonnal fognak foglalkozni és álszent módon elsiklanak azok felett akik kénytelenek a röhejesen alacsony rokkantnyugdíjból élni, teljesen egyedül, esetleg rokoni segítséggel.

2020. ápr. 3. 11:56
 8/35 anonim ***** válasza:
3%
#7 Ezért kéne a szolidaritást az emberekre erőltetni, hogy ne csak magukra gondoljanak! Aki nem akar szolidáris lenni azt ki kéne vetni a társadalomból, akár át nevelni őket.
2020. ápr. 3. 11:59
 9/35 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy olyan sok ember van aki szemrebbenés nélkül oda mondja, ez esetben írja a kellemetlen , rossz dolgokat.

Egy lány azt mondta nekem hogy, ne magadból indulj ki, nem mindenki olyan mint te...

Az ilyen embereket föl kell világosítani az ilyen dolgokról, tényekről, tudom hogy neked kellemetlen, de ez van.

Ő volt a hibás és nem te. Nem akarom ot meg bántani de...

Én értem hogy szép és szexi not szeretne, de nagyobb esélye lenne part találnia, ha olyan típusú lányok után kutat mint pl ő.

Ismerek egy lányt, káprázatosan szép és ápolt is, de az egyik lába egy kicsit kisebb. Dolgozik, van egy lánya és számomra ő tökéletes ::))

Én örülnek ha gondoskodhatnék róla, ::))

2020. ápr. 3. 12:02
 10/35 anonim ***** válasza:
10%

Ez csak akkor van rendben, ha te magad is mozgássérült vagy, ellenkező esetben a mondandód vége ellentmond az elejének.

2020. ápr. 3. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!