Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókkal végződött az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókkal végződött az első randink, de azóta alig érem el. Kezdjek félni?

Figyelt kérdés
Az üzeneteimre csak órákkal később és pár szóban válaszol, a hétvégi találkozást akkor megbeszéltük, teljesen össze vagyok zavarodva...
2020. márc. 20. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem zavar ti Nagyon okos emberek a csókot k**úrvára kerülni kéne.
2020. márc. 20. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, Várd meg, hogy mi lesz a következő találkozótokkal. ha lemondja, és érdektelenné változik, akkor ennek annyi volt.
2020. márc. 20. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Nem biztato. Semmit ne lepj, barmennyire szeretnel. Azert se, ha van ra remeny, hogy tobb vasat tart a tuzben, de megis akar. Azert se, ha ennyi volt, ne fenyezd az egojat. Meg normalis pasik se tudjak megmondani, hogy megse. Sajnos ez a modja a kifejezesenek, az eltunes.

Ne vedd magadra. Parhuzamosan szovik az emberek, es olyan pasi is van, aki kenyszeresen meg akarja tudni, milyen a tobbi.

Lesz meg jo is!

2020. márc. 20. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Én már lezárnám ezt a dolgot.
2020. márc. 22. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Lehet direkt csinálja, hogy ezt váltsa ki belőled, evvel a vonzódást lehet fokozni.

Az is lehet, hogy már máshogy gondolja. Inkább ne aggódj ezen, fogd fel úgy, ha lesz valami lesz, ha nem nem és ne agyalj ezen.

Evvel csak magadat sanyargatod, hiszen ha csak szórakozik akkor a következő találkozónál leszel besz*rva, ha nem jut el odáig a dolog akkor meg azért, tényleg feleslegesen ezen gondolkodni, foglald le magadat valami tevékenységgel.

Egy jó tanács, nekem ez mindig bejön. Ha emeled a szociális kapcsolataid mértékét akkor elhalványul az egész és kevésbé érzed majd fontosnak.

Konkrét példával.

Amíg egy emberrel voltam napi beszélő viszonyba chaten, addig megterhelő volt számomra az, ha éppen akkor nem ért rá, mert egyéb dolga volt. Emeltem a partnerek számát 4-re akkor már kevésbé tunt fontosnak az első.

Ez igaz az ismerkedésre is, ha egyetlen egy emberrel ismerkedik és más ha hárommal akkor te már nem leszel annyira fontos neki, mint te neked Ő.

Nem kizárható az, hogy több vasat tart a tuzben, ezért írtam ezt le.

Evvel nem azt akarom mondani, hogy te is tegyél így. Azt mondtam, hogy a szociális életedet próbáld meg fokozni. Ha vannak lánybarátaid/haverjaid akkor beszélgess velük gyakrabban.

2020. márc. 22. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!