Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A husisabb/ducibb nők miért szoktak jobban félni, feszengeni, az első levetkőzésnél a partnerük előtt?
Te most azt akarod bemagyarázni hogy aki nem deszka, nem girhes az érezze magát feszélyezve?
Miért nem úgy kérdezed meg hogy aki csontkollekció az miért tiszta ideg állandóan?
Sokall jobb partner aki normálisan husis , nőies, vastagabb mint a manöken alkatú.
Én azért, mert nem tudom elnyomni az önbizalomhiányom.
Meg azért szerintem ruha nélkül mindenki más. A ruha ápol és eltakar, ahogy mondani szokták.
Ráadásul még soha nem találtam olyan pasit akinek kifejezetten bejönnek a kövér nők és ezért keresett ilyen testalkatút. Mindig olyan partnereim voltak akik előttem csak vékony nőkkel voltak. Egyrészt nem ehhez szoktak, másrészt akinek még nem volt kövér barátnője, az maximum valami gyönyörű photoshoppolt plus size modellt látott eddig lengén öltözve, és úgy gondolom hogy nincs felkészülve egy valódi kövér nő látványára, aminek köze sincs egy plus size modellhez.
Azért az ember nem tud teljesen felszabadulni ha nincs megelégedve magával. És akkor sem, ha tudja hogy a partnerének nem is jön be a testalkata, csak megszerette a személyiségét és ezért elfogadta hogy így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!