Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szexelni a barátommal, van okom félni?
A barátommal nem rég szóba jött a szex (2 hónapja vagyunk együtt)
Elkezdte mondani, hogy imádja, hogy ő lehet az aki elveheti a szűzességem és utálja a sok k.vás csajt akinek a pucija is saláta. (kilógó kisajkakra célzott).
Na most itt azt gond, hogy nekem is olyan😔 és attól tartok ha meglátja azt fogja gondolni, hogy k.va vagyok.. Max akkor nem ha vérzek, de arra is csak 50% az esély. De ha még vérzenék is, ki fog ábrándulni, hogy nem annyira szép ott lent. Ráadásul nem akarja sötétben csinálni. Mit tehetnék? 😐
18/L ő 19
Maradj még az oviba jó
Ted meg ezt az emberiség kedvéért
Ne haragudj, de kb minden hozzaszolonak igaza van. A baratod egyszeruen annyira eretlen es e melle sajnos annyira sotet is, hogy el nem tudom kepzelni hogy egyaltalan jo lenne e vele a szex.
Egyet tehetsz, felvilagositod, hogy a punci 100 fele lehet, kizarolag genetikai okbol. A tied pedig teljesen termeszetesen olyan amilyen. Ha ezutan sem tetszik neki akkor, vagy nem erti, akkor egyszeruen dobd ki, mert millio mas pasi van aki valoszinuleg imadna ugy ahogy van.
De az eselyt add meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!