Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek szexelni a barátommal, van okom félni?
A barátommal nem rég szóba jött a szex (2 hónapja vagyunk együtt)
Elkezdte mondani, hogy imádja, hogy ő lehet az aki elveheti a szűzességem és utálja a sok k.vás csajt akinek a pucija is saláta. (kilógó kisajkakra célzott).
Na most itt azt gond, hogy nekem is olyan😔 és attól tartok ha meglátja azt fogja gondolni, hogy k.va vagyok.. Max akkor nem ha vérzek, de arra is csak 50% az esély. De ha még vérzenék is, ki fog ábrándulni, hogy nem annyira szép ott lent. Ráadásul nem akarja sötétben csinálni. Mit tehetnék? 😐
18/L ő 19
Ha én lennék ilyen helyzetben, azt mondanám neki, hogy imádom, hogy még nem szexelt sokat mással, mert nem akarnék olyan férfit, akinek már nincs legalább 20 cm-es pénisze 5 cm átmérővel, mert utálom azt a sok hímku...rvát, akinek ennél rövidebb és vékonyabb, mert elkopott a sok dugástól.
A barátod ostobaságot hisz - ha szépíteni akarom, akkor tudatlan, - és alapvető biológiai ismeretek hiánya mellé még érzelmi intelligenciából sem jeleskedik.
De ha ez nem zavar, és így is tudod szeretni, akkor esetleg először kérdezd meg tőle, hogy a férfiak péniszének formája hogyan módosul a szex hatására, aztán ha meglepődik, akkor kérdezd meg, hogy milyen logikából kiindulva gondolja, hogy a kisajkak mérete és formája változik a szextől.
A barátod vagy gyerekes, vagy buta, vagy mindkettő.
Te csak ne szégyelld magad! A "saláta punci" igenis szexi!
Aki mást mond, az hatökör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!