Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet annál a nőnél sikerem, aki első randin azt mondta, hogy "nem kell félni nem harapok"?
Figyelt kérdés
Mindig félénk vagyok, félek a nőktől eléggé, interneten ismerkedtünk meg egy nővel. Én a talin tuti látta, mert biztatott ne féljek meg nem harap stb stb2013. márc. 13. 21:19
2/9 anonim válasza:
Nekem erről Gyurcsány "nem kell félni - nem fog fááájni"-ja jutott eszembe :D
Amúgy ja örjjé a fejednek ez lassacskán WIN szagú.
3/9 anonim válasza:
Lehet nála sikered, ezért is bíztatott! Szedd össsze magad, légy bátrabb! Figyelj a jelzésekre és hagyd magad "vezetni"!
F.
4/9 anonim válasza:
Igen lehet! Csak szedd elő a tökeidet a zoknis fiók mélyéről, porold le, és hajrá :)
5/9 anonim válasza:
Hallod, te tényleg jól be lehettél tojva! :D Nem tudom, van-e esélyed, ennyiből nem lehet megmondani. Ha megbeszéltetek következő randit és nem mondja le, biztos nem írt le teljesen.
6/9 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire életképtelen?! Örülj neki, ha még egyáltalán szóba áll veled!
7/9 anonim válasza:
6-nak
Igenis sok nő szereti az kis félénk pasikat, nagyon aranyosak tudnak lenni és kisebb a kockázata a megcsalásnak, volt már ilyen félénk pasik s nagyon jól éreztem magam, pedig elég csinos jó nőnek mondanak 24N ( mázlista lehet az a lány)
9/9 bringásjoci válasza:
Felmérte a helyzetet és ezt látta rajtad,de ne félj elfogadott,ha nem kellenél mondta volna hogy legyetek barátok,még biztatott is hogy légy már férfi.Te mit szűrtél le a taliból?Neked megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!