Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van okom félni a barátommal...

Van okom félni a barátommal való első aktustól?

Figyelt kérdés
Én és a párom még szüzek vagyunk, és már mindketten nagyon vágyunk egymásra, de rajtam mindig felülkerekedik a félelem, ami után nem történik semmi. Oka, hogy mindig olyan "rémképek" lebegnek a szemem előtt, hogy a tapasztalanságból kifolyólag pl.: kilyukad az óvszer. Nem tudom, erre mennyi esély lehet, és hogyan lehet esetleg megelőzni? Milyen kondom lenne a legmegfelelőbb? Semmiképpen sem akarom, hogy 72 órás tablettát kelljen a végén venni...
2012. júl. 27. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
NYUGI!
2012. júl. 27. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
A durex óvszer biztonságos, ha megnyugtat téged akkor legyen kéznél a 72 órás tabletta, de amúgy nincs mitől félni:)az első mindig kicsit cikis és mindenki parázik, de nem lesz semmi baj, majd belejöttök%
2012. júl. 27. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátod Conan a barbár, akkor van miől félned :)

Az óvszert meg lehet érezni ha kiszakad... velem is előfórdúlt már kicsit durvább akcióban :D 19/F

2012. júl. 27. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet, hogy egyedül (vagyis ketten) vagyok/vagyunk a világon, de nekem az első a barátommal (neki is első volt) nagyon jól sikerült. bénáztunk, de csak az ilyen pózváltásoknál. mi az első behatolást (5 perc volt - annyit bírtam) óvszer nélkül csináltuk. aztán pedig felhúzta az óvszert (durex). amúgy tényleg az a legjobb. eddig az volt az egyetlen ami nálunk soha nem lyukadt ki!!
2012. júl. 27. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!