Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma az első 2 bootoláskor az...

Ma az első 2 bootoláskor az ASUS preload wizard ablak jött fel, semmi mást nem tudtam csinálni. Harmadszorra rendesen bebootolt. Miért lehetett ez? Van okom félni? Mentsem az adatokat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugye ez az Asus recovery szoftvere, tehát gondolom ez egy laptop. Készítettél már vele rendszer-visszaállító lemezt?

Mivel ma már nem igen adnak win telepítőt és recovery lemezt sem a gyártók, ezt a felhasználónak kell megtenni(ha akarja) egy gyári szoftverrel. Ha ez egy új gép, akkor előfordulhat, hogy addig jelentkezik majd a szoftver míg nem készítesz vele rendszer-visszaállító lemezt.

Ha másképp lenne, akkor nem tudom.

2012. júl. 6. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, laptop, viszont már 1,5 éves.

Mikor bootolt a gép, éppen egyik szobáról a másikba vittem. Lehetséges, h én idéztem elő ezt egy véletlen F9 megnyomásával? Vagy ez automatikusan is jelentkezhet?

Ha én nyomtam meg, akkor nem aggódok, de egyből az jutott eszembe, h valami történt és ezért indul így a gép.

2012. júl. 6. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek a programok általában valamelyik funkció billentyűvel hozhatók elő indításkor, úgyhogy van rá esély hogy benyomtál valamit.

Amúgy mentés legyen mindig a fontos dolgokról, ettől függetlenül.

2012. júl. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!