Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal, aki 30 eves én vagyok az első barátnője. Van okom felni?
Minden teren én vagyok az első neki, es van hogy eszembe jut, hogy nem fog-e mas nője is megkivanni. Szerintetek létezik hogy velem élje le az eletet? Nagyon szeretjük egymast, 1 eve vagyunk egyutt.
26 N
Teljesen mindegy, hogy hány éves, ez nem kor függvénye.
Létezik, hogy veled élje le az életét. Az is, hogy rákap
másik nőre (főleg, ha az a másik nő mászik rá). Te ismered,
ezt neked kell tudni megítélni.
Ha a kapcsolat jó, kiegyensúlyozott, és a szexuális életetek nem laposodik el akkor nagy eséllyel veled is fog maradni.
Mi is elsők voltunk egymásnak a párommal. Ő 21 volt anno én pedig 20. És a mai napig együtt vagyunk.
Szerintem előre félni butaság, mert falra fested az ördögöt. Lehet így 30 éves szűzként jobban meg fog becsülni mint egy átlagos férfi, mert te nyitottál felé.
A kapcsolatért küzdeni kell majd folyamatosan, ahogy minden kapcsolatban, és nem lesz gond. Nem kell félni.
miért jöttél akkor össze vele, ha 1 év után már ilyen gondolataid vannak és nem bízol benne?
Ne hazudd azt, hogy bízol, mert nem! Ha bíznál, akkor ez fel se merült volna benned.
Figyelj, jó esetben örül neki, hogy végre talált valakit, és ha minden OK, bolond lenne elveszíteni. Elvégre lehet, hogy újabb 30 év, mire talál egy másikat.
Másrészt lehet, hogy ő is azon agyal, hogy te mikor keresel egy olyat, aki veled egyidős és már hétpróbás lepedőakrobata, beéred-e az ő tapasztalataival, vagy kívánni fogod (újra) a változatosságot?
Egyszerűen bízd az időre, és ki fog derülni, ezzel kár megmérgezni egy jó kapcsolatot. Próbáljatok ki ketten minél több mindent, hogy ne legyen hiányérzete. Az ágyban, és azon kívül is: legyenek közös élmények, emlékek, amik összekötnek.
Sokan leélik az életüket az első szerelmükkel, és igen ritka, ha valaki azért szakít, mert kíváncsi másra is.
sajnos van olyan, hogy a kíváncsiság miatt mást akarjon valaki. "nem láttam még eleget, nem éltem még ki magam" szokták mondani. van ilyen veszélye, ha tapasztalatlan a párod. de ahogy többen is írták, emiatt teljesen felesleges aggódni, mert az aggódással csak hozzájárulsz, hogy megtörténjen a baj, ami lehet, hogy nem is történne meg.
ha jól működik egy kapcsolat, akkor általában nem akar belőle kilépni egyik fél sem. aki meg csapongó típus, az nem vár 30 éves koráig az első barátnőjével, így szerintem nincs mitől tartanod.
azzal foglalkozz, hogy a kapcsolatotok kiegyensúlyozott, harmonikus, mély és bizalmas legyen. hogy mindent meg tudjatok őszintén beszélni és fel se vetődjön egyikőtök fejében sem, hogy valamit másokkal kell megbeszlni egymás helyett (de azért ne ezzel a témával kezdd vele a mély beszélgetéseket, mert ezt a kérdést nem kéne neked elültetned a fejében, ha magától nem vetődik fel benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!