Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelek azért nőtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért nőtlenek mert nem találnak maguknak olyan nőt aki nekik tetszik vagy mert egyáltalán nem találnak semmilyen nőt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 20:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

#39-40

Írok egy helyreigazítást, mert rosszul írtál két dolgot is. Ha már belekóstoltunk a történelembe, akkor legyünk pontosak. Mind a két világháborúban a németek oldalán voltunk. És nem a második, hanem az első után vették el a területünk kétharmadát, ennek a tragédiának van most a száz éves jubileuma.

Az EU-nak meg nyilván egyik világháborúhoz sem volt köze, mert jóval utánuk jött létre, akkor persze még nem ez volt a neve.

2020. márc. 22. 01:31
 42/48 anonim ***** válasza:
60%

bocsi az oroszt el írtam... nézd el... az orosz vesztes háborút a hidegháborúra értettem vagyis akartam érteni... a magyar rossz helyre állt de ha kitartott volna talán jobb lenne a mai helyzet mert megkapta volna az ország azt a kakis marshal segélyt amitől a legtöbb kelet-ázsiai földtúró szintű ország ma már az egyik legfejlettebb és gazdagabb országok...

azonban azt nem írtam hogy az eu-nak köze volt a háborúhoz hanem nélküle a háború miatt az ország még rosszabb helyzetben lenne!

mert írták hogy nem kötelezp az eu-ban lenni a sok incel meg hogy nem jó az eu meg stb...

2020. márc. 22. 02:29
 43/48 anonim ***** válasza:
0%
az incelek azért nem kapnak nőt mert nem akarnak nőt! ez az oka neki! úgy akarnak nőt max hogy egésznap otthon vannak és nem csinálnak semmit nem beszélnek senkivel sem de sóhajtoznak hogy miért nem írnak rájuk a legjobb-bombább nők...
2020. márc. 22. 02:31
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem írtad az eu-ra azt, hogy köze volt bármelyik háborúhoz. Ezt csak én is leszögeztem. Nagyon sok igazságtalanság van a történelemben, hogy mikor kaptunk volna segélyt, azt nem tudom, de az tény, hogy ha nem a németekkel lettünk volna, akkor nem veszítünk, de egyébként sokáig nem is akartunk belépni a második vh-ba. Épp elég volt nekünk az első tragédiája Trianonnal együtt. Sajnos mi mindig ki voltunk szolgáltatva a nagyhatalmak érdekeinek. De ezeket a dolgokat beszéld meg inkább egy olyannal, aki ért hozzá, ha ismersz olyat, mert én nem tudok mindenre válaszolni.

Ezt az incel fogalmat nem kéne egybemosni már megint. Ne kezdjük már századszor is ugyanazt! Leírtam már, hogy ezzel a szóval sokan nincsenek tisztában! Jó lenne, marhára jó lenne, hogyha nem csinálnának belőle szitokszót, de úgy látom, hogy ez lesz lassan belőle. Ez a szó pusztán arra utal, hogy valaki bármilyen oknál fogva nő nélkül van, pedig szeretne. Akik nem is akarnak, azok nem incelek, hogyha a szó jelentését nézzük.

Az incel kifejezés az egy tág fogalom, ennek egy töredéke az, akikről írsz, és ebben az a tragikus, hogy ezzel a töredékkel, ezzel a kis csoportjukkal azonosítják sokan a teljes közösséget, és általánosítanak minden ilyen emberre tévesen olyan tulajdonságokat, amik csak erre a kis részükre igaz. De ahogyan utaltam rá, akik nem szeretnének nőt, azok nem incelek a szó eredeti jelentését nézve.

2020. márc. 22. 09:19
 45/48 Jossszy3 ***** válasza:

Nemmis tudtam hogy vannak ilyen inclerek

Azt hittem először influenszer :D

Kurvinkázni csak tudnak

2020. márc. 26. 09:00
 46/48 anonim ***** válasza:
44-es bocs elég jo vagyok toribol 😅🧐😂 a lényeg hogy Magyarország nagy hatalom volt egészen Trianonig! Az osztrák magyar monarchia és a keresztény magyar királyság azok mind nagy hatalmak voltak Európában sőt a világ szinten is mert USA és Kanada meg nem volt! Ausztrál sem! A legtöbb mai gazdag afrikai és közel-keleti illetve kelet-ázsiai ország sem létezett vagy pedig nem voltak magy hatalmak persze kivétel kina és japan valamint mongólia! (Habár igaz kina mar akkor is szuper hatalomnak számított, persze ilyen is volt a romai birodalom a bizánci fele is az volt a nemet romai is az volt meg ugye kesobb a mongol és az oszmán)
2020. márc. 26. 12:06
 47/48 anonim ***** válasza:
De a magyar is az volt
2020. márc. 26. 12:06
 48/48 anonim ***** válasza:
A magyarok kiszolgáltatótsága az saját maguk miatt történt mert anno mikor jött a torok hadak az akkori nemesek nem akartak az akkori hűbéri esküjüket teljesíteni nem akartak mozgósítani a saját banderiumaikat hanem mindent a királyra vártak ami persze a hűbéri lánc miatt nem volt mar akkora hatalma!
2020. márc. 26. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!