Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelek azért nőtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért nőtlenek mert nem találnak maguknak olyan nőt aki nekik tetszik vagy mert egyáltalán nem találnak semmilyen nőt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 20:05
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

#26 Azért ne általánosíts már, ezt honnan veszed, hogy minden ilyen férfi őket tekinti átlagosnak?

42%-os, te most szándékosan provokálsz itt, vagy pedig tényleg ilyen hülye vagy? Mondd már meg, ugyan honnan a f...omból lehet azt tudni, hogy valaki férfi-e itt vagy nő, hogyha nem tesz rá egyértelmű utalást? A nevedre esetleg ne jöjjek rá magamtól? Meg ráadásul ilyeneket, ilyen stílusban nők szoktak írni, közülük is feministák, úgyhogy eleinte ez tévesztett meg!

Az EU meg cserébe a pénzért szépen el is viszi innen a profitot meg a munkaerőt. Azt meg ugyan honnan lehet tudni, hogy lenne-e háború vagy nem Unió nélkül? Ráadásul még egyszer leírom, hogy én is szeretnék uniót, de nem ilyet!

Az meg a másik, hogy nem is ismersz, honnan veszed, hogy nekem nincsen hobbim, meg hogy egész nap panaszkodok? Miért kell mindig általánosítani meg valótlanságokat írni nem ismert emberekről? Úgyhogy nagyon tévednek, akik minden ilyen embert egy kalap alá akarnak venni! Azt gondolják, hogy ilyenek meg olyanok, meg amolyanok csak azért, mert nő nélkül élnek.

2020. márc. 21. 12:50
 32/48 anonim ***** válasza:
Egyébként régen engem is bántalmaztak lelkileg, sokat kötekedtek velem, de nem itthon a család.
2020. márc. 21. 12:53
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy a nők fizetése hogyan került ide. Már egyébként is leírtam, hogy ezt az illetékeseknek kellene megoldaniuk! Oldja meg a világ, az EU vagy mit tudom én.
2020. márc. 21. 12:59
 34/48 anonim ***** válasza:
60%

Le írtad hogyan jött elő a fizetés...

a háboru meg nem az EU miatt volt hanem a kereskedelem miatt... Amerika és a többi nagyobb ország miatt...

és pont te írod az altalanositast mikor simán oda írtad hogy oke te biztos feminista no lehetsz mert ilyeneket írsz 😅😂 látod erről beszélek...

Amugy meg miert nem érted a nők fizetését amikor le írtam hogyan jött fel ez a téma...???????

2020. márc. 21. 14:08
 35/48 anonim ***** válasza:

Most már látom, hogy miért jött elő a fizetés téma, csak a sok hozzászólás olvasása miatt elfelejtettem.

Nem tudom, hogy milyen háborúra célzol, én arra reagáltam, hogy azt írtad, hogy az EU nélkül nagy valószínűséggel háború lenne. Én ezt kérdőjelezem meg. Az EUt én nem teszem felelőssé semmilyen háborúért, mert pont ez ellen is jött létre. Ezt én nem is róttam fel neki, próbáld meg jobban értelmezni azt, amit írtam.

A feminizmus meg egy eszme, ez nem ugyanaz, mint az, hogy egyes férfiak ezer okból kifolyólag nő nélkül élnek. Ez nem egy egységes dolog, mégis általánosítanak velünk kapcsolatban. Ezzel szemben a feminizmus az egy egységes nézet, bizonyos dolgok, elvek jellemzők rá. Tehát én joggal nézlek ilyen szemléletű embernek az írásod alapján, még ha nem is vagy nő.

2020. márc. 21. 14:36
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

#19 nem, ez nem igaz. A nők ugyanabban a munkakörben, ugyanannyit keresnek. Ez tény. Sőt a nőknek kedvező munkakörökben többet is keresnek mint a férfiak.

Sok munkakör van, ahol férfi kb csak elméletben lehetséges, gyakorlatban viszont szinte nincs. Pl a dekoratív nők pályáján, a HR, és recruiter szakmában, hihetetlen ritka a férfi. A wannabe óvóbácsikra is pedofilként tekintenek.

Fordítva viszont nem igazán van.

2020. márc. 21. 14:49
 37/48 anonim ***** válasza:
72%
#31 Miért általánosítanék, én a kérdezőnek válaszoltam. A hozzá hasonló férfiak ilyenek, ha te nem vagy ilyen, akkor nem hozzád szól a válasz.
2020. márc. 21. 16:00
 38/48 anonim ***** válasza:
60%
Először is a háborút arra írtam hogy az nem az EU miatt történt másodszor mar nem tom ki írta de most asszem utolso előtti volt az... lehet hogy azokban a munkakörökben a nők jobban keresnek de pl Szakács pincér, titkár, Irodista stb És minden más ahol nem fontos az hogy most csak férfi vagy csak nő töltheti be ott kevesebbet kapnak!!!
2020. márc. 21. 19:00
 39/48 anonim ***** válasza:
54%
A háborút azert is írtam mert hogy volt háboru kettő is... amiben a magyar vesztett!!! Függetlenül az uniótól! Mivel elsonek a németek oldalán másodszor meg az oroszok oldalán...
2020. márc. 21. 19:01
 40/48 anonim ***** válasza:
60%
És ugye a 2. Vh miatt elvettek Az országnak több mint a felét! Az unió csak ezután jött létre ami nagyban segítette a magyar gazdaságot!
2020. márc. 21. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!