Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az incelek azért nőtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért nőtlenek mert nem találnak maguknak olyan nőt aki nekik tetszik vagy mert egyáltalán nem találnak semmilyen nőt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 20:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
"azok bekerülnek egy ördögi körbe".
2020. márc. 20. 14:28
 12/48 anonim ***** válasza:
17%

11 nem tökéletesek azok sem és igen alapból nagy előnnyel indulnak azonban tedd hozza hogy még mindig másodrendűek... kevesebb fizetés megkülönböztetések hogy pl: au qurva az rybanc az dedos, na ez rendes lany stb... egyiknek sem könnyű lényegeben!

De az hogy te semilyen erőfeszítést sem teszel hogy sikeres legyél akkor persze hogy nem is lesz önbizalom! Azert ugyan ugy meg kell dolgozni! Tipikusan a világot okolod meg mindenki mást de azt meg nem veszed figyelembe hogy gondolom egésznap otthon vagy nem teszel semmi erőfeszítést sem a magánéletben sem a társadalmi életben...!

És kocka has mégegyszer nem genetika! Ahogy az apoltsag a sportosság és az egyéb jó belső tulajdonsagok sem!!!

2020. márc. 20. 14:35
 13/48 A kérdező kommentje:

9

De álljunk már meg! Miért lehet egy nőnek ennyi elvárása? Míg a pasinak nagyon kevés ezzel szemben!

A nőknek kell a fitt, kockahasú, jó stílusú pasi.

Elvárják, hogy legyen izgalmas, humoros, érdekes személyiség kiváló kommunikációs készséggel.

Elvárják, hogy legyen motivált és sikeres a karrierjében.

Anyagilag legyen jól szituált, vagy legalábbis átlag felett keressen, hogy kényelmesen lehessen élni.

Ugyanakkor nem árt ha az ágyban is jól teljesít.

Legyenek barátai, társasága mert egy antiszoc pasi kinek kell ugye.

Ne legyenek mentális gondjai, legyen mindig vidám, erős, magabiztos, király.

Legyen magasabb mint a nő.

Legyen kezdeményező.

Ezzel szemben azt vettem észre, hogy a pasiknak nincs személyiségre, anyagi helyzetre, karrieri helyzetre, magasságra, fittségre, hangulatra, társas készségekre vonatkozó igényük. Nem is hiszen, hogy megengedhetnék maguknak, hogy ennyire válogatósak legyenek.

A leggyakoribb igény amit hallani lehet, hogy ne legyen a nő elhízva.

2020. márc. 20. 14:55
 14/48 anonim ***** válasza:
25%

Az elég szomorú, ha neked nincsenek elvárásaid. De arról nem a nők tehetnek.

Fordítsuk meg a dolgot. A férfiaknak nő kell. Ismerkednek. Nyilván, a magabiztosabb, tökösebb, férfiasabb fog először nőhöz jutni. Nyilván, ez a vonzó. A nők pedig eldöntik, hogy kivárják-e míg találkoznak egy számukra vonzóval, vagy lejjebb adják az igényeket. Nektek az fáj hogy e legtöbb nő inkább egyedül dobja fel a pacskert, minthogy egy számára nem vonzó férfivel legyen. De ehhez nektek semmi közötök. Azért vannak magas elvárásaik, mert nem félnek attól sem, ha egyedül maradnak. Nyilván nem lesz jó érzés, de jobb, mint egy nem megfelelő társsal lenni. Akiben nincs ennyi érzelmi intelligencia vagy társfüggő az ezt nehezen érti meg, de attól még így van.

2020. márc. 20. 19:15
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
14-es férfiként egyetértek! De annyit elarulok hogy a nekünk normális férfiaknak is vannak igényeink elvárásaink....! Én sem fogok együtt lenni egy olyan nővel akivel nem mukodik a dolog és nem vonzodok hozza csak hogy lyuk legyen!!!
2020. márc. 20. 20:56
 16/48 anonim ***** válasza:
64%
Akkor is a kérdezőnek van igaza, eléggé feltűnően a nők javára lejt a pálya ebben a társkeresés témában. Én nem vagyok társfüggő, sőt pont azért írtam ide, mert érintett vagyok a kérdésben, tehát nem volt kapcsolatom nőkkel. De attól még látjuk, hogy mi a helyzet e tekintetben. Ők kistrillió dolgot elvárhatnak a férfiaktól, mert egyszerűen megengedhetik maguknak.
2020. márc. 21. 00:04
 17/48 A kérdező kommentje:

14

De akkor kik tehetnek róla, ha nem a nők? Ha a nőknek édes mindegy, hogy egyedül halnak meg vagy sem, hacsak nem szerválják be a tökéletes pasit.

Ilyen terepen milyen elvárást állítson egy férfi? Még alacsony elvárásokkal is nehezen talál párt magának, nemhogy magas elvárásokkal.

Millió fontosabb dolog lenne az életben mint azok a felszínes dolgok amikről a nők álmodoznak, de a múlt érzékeny, családcentrikus, gondoskodó női átalakultak valami teljesen felismerhetetlen fajjá.

2020. márc. 21. 01:09
 18/48 anonim ***** válasza:
70%

#12 nem nem másodrendűek ez a kisebb fizetés dolog ez is statisztikailag kisebb, DE nem ugyanabban a munkakörben kisebb, hanem összesen. A nők általában kevésbé hasznos tömeg szakmákra jelentkeznek, tömegesen végzik ugyanazt a szakot, így nincs a munkájukra akkora kereslet, nem is kapnak akkora fizetést.

Statisztikailag nem azért kisebb a nők fizetése mert ugyanazért a munkáért kevesebbet kapnak, hanem azért mert a férfi elmegy programozónak meg egy rakás nagyon keresett, nagyon jól megfizetett szakmára, míg a nők mennek a közgázra, kommunikációra, aztán mennek hrezni titkárnős főzni recepcióskodni, meg a többi. Csak ezeket nem annyira fizetik meg. De lehetne menni programozni is, csak hát az "uncsyyyyyyykaaaaahhhhhh".

2020. márc. 21. 08:13
 19/48 anonim ***** válasza:
0%
Utolso el kell hagy keserítselek... igenis valamivel a kevesebbet kapják ugyan azert a munkájért! Ez tény és való másodrendű állampolgárok de nem csak Magyarországról beszéltem hanem minden országról!!!
2020. márc. 21. 08:57
 20/48 anonim ***** válasza:
32%
Hát én nem ismerem a statisztikákat, de a párkeresésben biztos hogy nem másodrendűek, sőt utcahosszal vezetnek a férfiak előtt. 42%-os, te biztosan valami feminista nő lehetsz.
2020. márc. 21. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!