Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek azért nőtlenek mert nem találnak maguknak olyan nőt aki nekik tetszik vagy mert egyáltalán nem találnak semmilyen nőt?
Férfi vagyok hulye gyerek... csak annyi hogy épp tisztában vagyok a jogokkal meg stb-kel... a párkapcsolat meg nem állampolgári kérdés...
De ahogy latom te meg egy befordult savanyú alak lehetsz... ha még a tényekkel sem vagy tisztában hogy 15%-kal kevesebet kapnak az unióban a nők ugyan azert a munkáért! Meg van még egy csomó munkahelyi megkülönböztetés meg stb azert is írtam hogy másodrendű állampolgárok!
Na ide figyelj, engem te ne hülyézz le minden alap nélkül, honnan a f...ból tudjam, hogy ki vagy?! Hát így még szomorúbb, hogy férfiként ír ilyeneket valaki.
Az unióba meg nem volt muszáj belépni annak idején, és ott maradni sem muszáj.
Ezért mondom hogy hulye vagy... kepezd egy kicsit magad járj utána a dolgoknak.... az unió az egyik legjobb dolog szent István óta ami történt a magyar nemzettel...
Az meg mitől szomorú hogy tisztában vagyok a dolgokkal? 😅 és nem csak a hülyeségeket írom...?
19
De hogy jön ide az, hogy kevesebbet keresnek valamivel.
Még ha igaz is, hogy 10 %-al kevesebbet keresnek, nem értem ez, hogy jön ide.
1. Nem akkora nagy a különbség
2. A férfiak erősebb, több felelősséget vállaló alkalmazottak, talán ebből ered a minimális bérbeli különbség
3. Ennek most semmi köze ehhez a témához
#17 Kérdező, sajnos nagyon ostoba vagy és ezen nehéz segíteni. Nem, a nők többsége nem felszínes dolgokra vágyik, de neked ugye a nő ott kezdődik, hogy insta csaj. Erre majd hevesen tiltakozni fogsz és jössz nekem azzal, hogy neked csak átlagos nő kell, de jajj, ők is mind Brad Pittre vágynak. Aztán látom, milyen nőkre mondjátok itt, hogy átlagos...hagyjuk már ezt.
Én belső tulajdonságok alapján válogatok, kölcsönös vonzalom alapján, érett személyiséget keresek. Nincs sok. Fiatalon is évekbe tellett megtalálni azt az egyet, most meg hogy másodjára, negyven felett keresek, el is felejthetjük. És nem azt akarom ezzel mondani, hogy a férfiak selejtek. De nagyon nehéz hozzánk illő társat találni. És ez férfiakra is vonatkozik. Ők azért hiszik azt, hogy nekünk könnyebb, mert lent vannak az igényeik (ezek szerint). Ugyanis hiába adott egy kedves, jó fej férfi, akivel minden stimmelne, ha neki a hobbija a sörözés a haverokkal meg a tv nézés, és utál eljárni, én meg mindig mennék. Nem fogunk össze illeni. Mellette nem is olvas, nem tudunk könyvekről beszélgetni, más filmeket nézünk és színházba sem jönne felem. Minek nekem ilyen férfi? Lehet bármennyire jó fej, mit csináljak vele szexen kívül? Elárulom: semmit nem tudok kezdeni vele. És nem azért mert selejtesnek tartom, hanem mert annyira más az érdeklődési területe és a kellemes időtöltésről az elképzelése, hogy csuda. És ez nem úgy működik, hogy "akkor beszélgess könyvekről a barátnőiddel, meg velük utazgass." Mert az ember a párjával akar léleképítő közös élményeket megélni. A barátaival ezek amúgy is megvannak/megvoltak.
Passzoltam már nálam jobb kaliberű férfiakat, gazdagot is, jóképűt is azért, mert semmi de semmi közös nem volt bennünk. Ők is úgy gondolták, hogy valami filmsztárra vágyom, mert meg sem értették, hogy valójában mire vágyom. Nem hibáztatom őket, de egyértelmű, hogy aki hozzá illő társat keres, az tűt keres a szénakazalban. Ha csak nem olyan kommersz egyéniség, hogy könnyen talál. Ez esetben jó neki.
A hülyézés akkor is sértő, úgyhogy fogd vissza magad! Mindenki téved!
Hát én el tudnék képzelni másfajta együttműködést is, sokkal jobbat, mint ez a mostani EU. Nem az együttműködéssel lenne baj, sőt pont ez az egyik baj, hogy nincsen együttműködés sok mindenben, így még értelmetlen az egész, de más nagy bajok is vannak. Ez jól is működött egy darabig. De ez már más téma.
A nők fizetéséről meg nem én tehetek, ebből is látszik, hogy milyen hülye világban élünk, akik illetékesek ebben, azok oldják ezt meg! Szomorú, hogy még mindig ez a helyzet, és nemcsak az iszlám országokról van szó ezek szerint.
Látod ezért írtam mèg is mi lenne jobb mint az EU??? Mar bocs de tudod hogy az EU mennyi pénzt adott az országnak??? Mennyi segélyt mennyi lehetőséget???? Ha nem lepett volna be az ország akkor most mi is ilyen harmadik vilagbéli környezetben élnénk a háború miatt!!!
Meg mi az hogy téved mindenki... tipikus selejt beszéd... az előtted levő szépen megfogalmazta a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!