Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hete ismerkedtem meg egy sráccal. Eddig 3-szor randiztunk, és a harmadik alkalommal le akart feküdni velem, de én még nem álltam rá készen. Szerintetek is "jégkirálynő" vagyok?
Figyelt kérdés
Csak nem szeretném, hogy könnyűvérűnek tartson, és eldobjon miután megkap.
Pasik ti mit gondoltok erről? Szeretitek ha egy csaj nem adja könnyen magát?
22/L
2020. márc. 19. 13:54
21/24 anonim válasza:
De amugy ha nincs köztetek nagyobb távolság akkor ez a 3 randi nagyon kevés... azert lehetne heti 2-3 randi is...
22/24 A kérdező kommentje:
Én is szeretném, ha többször találkoznánk, de mindketten dolgozunk és a távolság is akadály, főleg most a kialakult helyzetben.
2020. márc. 20. 12:22
23/24 anonim válasza:
Soha nem bűn nemet mondani a szexre. Ha nem álltál készen, legjobb döntést hoztad, hogy nem mentél bele. Bárki bármit mond, ha egy férfi emiatt elidegenedik tőled, akkor semmit sem vesztettél vele. Természetesen ha mindketten akarjátok, akkor mehet is a szex, azzal sincs probléma. Ne mások hülye véleménye alapján bújjatok ágyba emberekkel... néhány válasz a kérdésed alatt egyszerűen nevetséges.
24/24 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Köszönöm szépen a válaszodat, igazán hasznos volt, ment a zöld kéz :)
2020. ápr. 1. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!