Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Három hete ismerkedtem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három hete ismerkedtem meg egy sráccal. Eddig 3-szor randiztunk, és a harmadik alkalommal le akart feküdni velem, de én még nem álltam rá készen. Szerintetek is "jégkirálynő" vagyok?

Figyelt kérdés

Csak nem szeretném, hogy könnyűvérűnek tartson, és eldobjon miután megkap.

Pasik ti mit gondoltok erről? Szeretitek ha egy csaj nem adja könnyen magát?

22/L

2020. márc. 19. 13:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Nem, ez nem taktika, csak egyszerűen nem álltam még készen rá.
2020. márc. 19. 15:16
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen keressen magának egy unalmas átlagbélát. A jócsávók nem fognak várni az biztos.
2020. márc. 19. 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem fogom megérteni, hogy miért kellene idegenekkel kefélni. De akinek jó, az csinálja felőlem, de nehogy már ne legyen normális, ha nem akarja valaki... :D
2020. márc. 19. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor fexel le vele, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje. Ezzel nincs nagy gond. Csak azért ne várj a házasságig xd
2020. márc. 19. 16:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként azt mondom, hogy pár randi szex nélkül ad egy kis "alapot" a kapcsolatnak. Persze van, hogy első randis szex után is lesz kapcsolat. Ha nem csak velem csinálja ezt a megtartóztatást, akkor számomra teljesen oké és érthető. Ha viszont másokkal két vodka narancs után egyébként dugni szokott, akkor az annyira nem felemelő, hogy én meg hetekig pihentetve vagyok.

Volt egyébként részem gyorsan kialakult szexben és utána együtt is voltunk egy darabig, viszont az aktus után az ágy szélén mindketten egyeztünk abban, hogy ezt még nem biztos, hogy kellett volna.

2020. márc. 19. 16:50
 16/24 anonim ***** válasza:
10%

Elso alkalommal megertem. De ha harmadszor se, akkor haladekot akarsz nyerni. Lehet am, hogy hetedszerre hagy ott az egy szex utan, es amugy mas csajokkal lefekudt kozben, csak meg fogja neked mutatni.

Az, hogy nem buksz a slicce fole a kocsiban, messze van attol, hogy szexelj vele felnott emberkent.

2020. márc. 19. 17:24
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Tökmindegy hogy milyen jelzőt kapsz. Csak dugni akar semmi többet.
2020. márc. 19. 17:32
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

3 hét alatt 3 randi az édeskevés.. 3. randin a kezét se fogom meg a lánynak.

F

2020. márc. 19. 17:56
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Már nem azért de talán az elsőn is le akart volna feküdni max nem mondta. Én azt elfelejteném a helyedben, hogy könnyűvérűnek gondol majd e. Én azt mondom ha a harmadik alkalomkor le akartál volna feküdni vele akkor jól tetted volna ha megteszed de ha vársz az is jó. Én nem szeretem ha valaki nehezen adja magát megértem mindenesetre ne azért adja magát könnyen vagy nehezen, hogy könnyűvérűnek akar e látszani vagy sem. Ha készen állsz készen állsz legyen az első vagy az ötödik. Persze ez az én tanácsom nem biztos, hogy a legjobb én így gondolom. 23F
2020. márc. 20. 00:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos! Nem is kell egybol ossze feküdni mindenfélével!

21F

2020. márc. 20. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!