Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akadtatok már ilyen esetbe?
25+ éves korosztályról beszélünk, tehát már nem a sulis szakasz. A srác nem tudja bemutatni a szüleit, mert az apja kicsit lökött, ultrakonzervatív és mivel már volt barátnője akivel nem házasodott meg, nem vihet haza semmiféle lányt, csak ha már a "felesége". Nem ő tehet róla, elmondja az elején, és onnantól ti tudjátok hogy ez olyan kapcsolat lesz, ahol ti nem fogjátok személyesen ismerni az apját, tehát nem fog tudni bemutatni a szüleinek sem. Az anyjával természetesen igen, de azt is máshogy kell megoldani.
Mit szólnátok ehhez?
Én apámat se ismeri párom. Egy idegbeteg, nem mutattam be és énse vihettem haza senkit soha.
N27
Így, hogy elmondja az okot nyilván nem ideális helyzet, de nem lenne vele problémám.
Volt egy párom aki nem akart otthon bemutatni, okot sem adott, vége lett. Az nem lenne elfogadható, a "mert csak" nálam semmire nem magyarázat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!