Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek gyerektartás emelést ebben az esetbe?
Szeptemberbe volt tárgyalás,20 ezret fizet,külföldön dolgozik.
Van még egy gyereke,oda néha többet fizet,én már a 3. Munkahelyem veszitem el mert sokat beteg a gyerek. Az egyiknél ahogy felvettek másnap beteg lett a gyerek proba idos voltam elküldtek. A masiknal hatarozott iseju szerzodest nem hisszabitottak mert sokat volt beteg a gyerek. Most szinten proba idos vagyok,most lett beteg másodszorra 1,5 honapon belul. Már az elsonel is uuztak a szajukat most elküldtek.
Segitségem nincs,fizetni meg ha beteg a gyerek nem tudok napi 8 ezret kifizetni babyszitternek.
Na ezért aztán megérte gyorsan elválni. Mi a baja a gyereknek, hogy ennyit beteg? Családsegítő, hasonló helyek? Amúgy próbálj igen több pénzt kérni és járj utána mi van a kicsivel.
32/f
Csak az ex-edet tudod megkerni, hogy adjon tobbet. A birosag csak akkor kezd el foglalkozni vele egyaltalan, ha nyomos indok merul fel. Az influenza nem az. Es meg akkor sem evidens, hogy emeles lesz a vege.
42F
Bíróság hagyta jóvá ebben egyeztünk meg mert van elöfizus telo a nevemen(most jár le) amit ő használ,és azt mondta ha nem 20 lesz hivatalosan akkor nem fizeti a telefont. De még az itthoni fizuja alapján kérhettem volna 30 ezret is, azóta ö kiment külföldre dolgozni
El vagyok keseredve ki rugtak a tp miatt megint... ha az apja magyarba lenne biztos mondanám neki h legyen vele ö otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!