Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi munka alapján mennyi gyerektartás állapítható meg?
Ma a minimum azert 30e Ft /gyerek a bírói gyakorlat szerint, most lett ítéletem.
A másik meg, a héten a sokadik kérdés apáktól, hogy "anyagi gondjaim lettek nem tudok annyit fizetni".... minden apának gondjai vannak???
Ilyenkor az lenne a legjobb, ha az anya szó nélkül odaviszi a két gyereket, ad neked 20 ezret, és oldd meg.
Egyből meglenne a motivációd, hogy keress munkàt, ha nem akarsz a két gyerekkel éhen halni.
Én nem is értem, hogy ezt te hogy gondolod? Addig vagy apa, amíg megcsináltad, és innentől xarsz rájuk? Oldja meg az anyja? Te nem érzed a késztetést, hogy ha már két gyerek apja vagy, akkor felneveld őket? Ez szerinted így rendben van?
10 ezer havonta???? Akkor gondolom, te is megélsz havi 20 ezerből, ennyi neked elég. Ugye? Tudod, egy gyereknek se olcsóbb a cipő vagy a gyógyszer, neki se olcsóbb a víz meg a villány, ha ő fürdik.
Annyira undorodok az ilyenektől. Mint a kankutya, minden szukànal hagy egy almot, aztán hu.gyozik egyet a sarkon és megy a tovább újabb szukát megugrani. És szegényt sajnálni kell, hogy alkalmi munkákból él.
Egyébként a minimum, amit megítélnek, az 15 ezer/gyerek, tehát teljesen jogos, ha az exed perre megy az emelésért. Minimum 30 ezret fogsz fizetni, vagy 40%-a a fizetésednek, ha az több. Hogy miből? Senkit se érdekel. Ahogy a gyerek anyját se kérdezik, hogy miből tudja etetni őket, ha két kisgyerek mellett nem vállalhat el akármit, és a drága édesapától csak átkozódásra számíthat.
Pedig a 30/gyerek lenne a reális. Amit persze a jelenlegi helyzetedben nem fognak megítèlni, de a 10ezren tuti emelnek, az marhára a minimum alatt van. 10ropi szerinted mire elèg? Az iskolai menza csekk nem jön ki belőle...ha meg nem menzán eszik, akkor pláne. Ès akkor a többi szüksègletèről mèg nem is beszèltünk.
Bírom az ilyen nyomorultakat, akik inkább feketèn dolgoznak, meg alkalmi munkával bohóckodnak, nehogy valami èrtelmes összeget kelljen már fizetni a gyerekek után, mèg a vègèn asszony abból megy hawaii-ra. Azèrt 7 èvvel ezelőtt is igen siralmas volt a 10e gyerekenkènt, akkor sem voltál a helyzet magaslatán. Ha együtt èlnèl a gyerekekkel akkor mi lenne? Magyaráznád nekik, hogy a házban is kabátban kell lenniük, plusz vacsorára se számítsanak, mert apuci nehèz anyagi helyzetben van, ès qrva lusta rendes munkát keresni? Vagy akkor vègre felfognád a felelőssèged súlyát, megpróbálnál èrtelmes felnőtt ember módjára viselkedni?
Jelenleg igen kedvező a munkaerőpiaci helyzet, 4 hónap alatt már röhögve találhattál volna állást.
5#
Igen elvileg valóban az lenne a legjobb megoldás ha anya odavinné a gyerekeket és oldja meg! Csak sajnos egy lelkiismeretes anya ezt azért nem teszi meg, mert sajnálja a gyerekeit és nem kiszúrni ajar velük!!! Aki nem fizet rendesen mondvacsinált okokkal az ellátni sem fogja őket felelősségteljesen és csak a gyerek szív az egésszel.
Igen, ezt én is tudom, és a kérdés kiírója is tudja, és pont ezért teheti meg, hogy magasról lexarja a gyerekeit. Semmi felelősséget nem vállal, mint talpig férfi, és igazi vérbeli édesapa, aki mellett életveszélyben lenne a két gyerek, ha az anyával történne valami.
Ha majd elmegy a bíróságra és a bíróság más összeget állapít meg akkor majd mást kell fizetned.
Addig ennyit vagy köteles fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!