17 eves gyereknek jar a gyerektartás, ha esti iskolaba jar heti 2 alkalommal, munka mellett?
Hat ez nagyon a korulmenyektol fuggne. Elsosorban attol hogy mit ertesz az alatt hogy nem a gyerekre kolti. Mert ha peldaul elissza a penzt, akkor persze hogy a gyereknek adnam inkabb oda.
De azt is eszrevettem, hogy sok apuka a tartasdijat ugy ertelmezi, hogy azt egy az egyben a gyerekre kell kolteni mint ruha, jatek, konyvek stb. Abba is bele kell gondolnia az apukanak hogy az a gyerek lakik valahol, magyaran ki kell fizetni a lakbert, vizet aramot internetet hasznal, es nem utolso sorban ugye eszik is stb stb. Es ha a gyerek kapja a penzt, akkor vajon ezekbe a koltsegekbe beszall-e, vagy idetlen dolgokra kolti, az anyuka meg nem tudja kifizetni a lakbert?
Persze siman lehet forditott is a felallas. Ezert montam, hogy helyzet fuggo, ennyi informaciobol nehez megitelni.
Értem, te rinyálsz, milyen szar a gyereknek, de azért eszed ágában nem volt kérelmezni az újraelhelyezést.
SEMMIVEL nem vagy jobb, mint anyuka.
17 évesen esti iskola és munka? gecc..
Nem sok támogatást kaphatott az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!