Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak a jóképű pasikat veszik emberszámba?
"Hadd érezze az illető, hogy nem férfi!"
Azt, hogy SZÁMOMRA nem az. Mások számára attól még lehet.
Te nem tudsz, vagy nem AKARSZ különbséget tenni, kérdező?
12
A fene amar nyomulni. Nekem már az is nagy szó ha tisztelnek. De ne éreztessék már folyton, hogy egy genetikai selejt vagyok (amiről nem tehetek).
13
De férfi mert a neme férfi érted. Attól amiért nem akarsz vele szexelni, még megadhatod azt a tiszteletet amit egy férfi megérdemel. A legmegalázóbb amikor nemedben aláznak meg, mintegy nem elismerve, hogy te férfi neműnek születtél.
A nememhez jogom van akár a levegőhöz, élethez, identitásomhoz, anyanyelvemhez stb érted. Mert az is Én vagyok. Az is egyik tényező ami meghatározza azt aki vagyok.
Érdekes, az szerintem fordítva van. Úgy érzed magad ahogy bánnak veled. Ha kis korodban körülrajongnak egy önbizalomtól duzzadó ember leszel, ha pedig mindenki kakidarabként bánik veled akkor úgy is fogod érezni magad.
Ettől persze lehetsz harcos felnőttként és szembemehetsz az árral, de sosem leszel olyan stabil mentálisan mint akinek az önbizalma 1000 meg 1000 visszajelzésen nyugszik. Tények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!