Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak a jóképű pasikat veszik emberszámba?
1,2
Úgy értem kerülitek az ilyen srácok társaságát, nagyon rövidre fogjátok a kommunikációt és nem néztek a szemükbe amikor velük beszéltek, mintegy megalázva őket?
5
Ú de komoly :)
Hadd érezze az illető, hogy nem férfi!
6: Nem, te féleszű. Azt mondta, hogy nem ad okot félreértésre, mert némelyik kandúrka egy sima mosolytól már azt hiszi, hogy nyeregben van.
Az, hogy te mitől érzed férfinek magad a te dolgod. Senkinek nem kötelessége ebben a kedvedre tenni.
A jóképűség meg eleve relatív. Sok régi haverom kapcsolatban van, gyerekeik vannak, pedig nem gondoltam volna, hogy lesz nő akinek ők kellenek. Mindamellett, hogy örülök a boldogságuknak.
7
Ugyan már, ennyire ne nézd le a férfiakat.
A többség különbséget tud tenni egy vágyaktól teli mosoly és egy sima kedves mosoly között.
Hol néztem le a férfiakat? Azt írtam, NÉMELYIK!
Én magam szívesen beszélgetek a kolléganőimmel, de nem olvadok el a kedves szavaktól és nem kezdek egy mosoly után kombinálni.
De volt olyan kollégám aki pár kedves mondat után már szerelmet vallani ment oda. És a GYK tele van ilyen féleszűekkel akik ugyanígy csinálnak. Aztán amikor elhajtják őket akkor fel vannak háborodva és jönnek siránkozni meg barom kérdéseket kiírogatni.
Ha pedig neked mindenképp megerősítés kell, hogy férfinak érezd magad akkor nálad baj van a toronyban.
9
Mégis hogyan érezheti magát férfinek valaki ha kerülik a nők mint szhart kapásból, anélkül, hogy bármi rosszat tett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!