Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők. Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Mennyire fontos nektek hogy jóképű legyen a srác?

Figyelt kérdés
Ha nem, mi inkább a fontos?

2019. szept. 10. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

Semennyire! Csak a vagyoni helyzete számít. Keressen 800E fölött, akkor lehet akár púpos, félszemű, fogatlan is. Ha nem kell elmenni dolgozni és fizeti minden igényét egy nőnek .... még meg is verheti napjában 3x, akkor is ragaszkodnak hozzá!

800E alatt nincs férfi. 800E alatt csak pondrók vannak.

2019. szept. 10. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A jóképűség relatív, mindenkinek mást jelent, mint a jó kiállás is.

Én ránézésre mondom meg, hogy vonzónak találom-e, aztán ha megszólal, ez mindkét irányba változhat.

Egy fix dolog van nálam pl, ami nem relatív:a 180+ magasság.

2019. szept. 10. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ami jóképű,másnak sem. Mások szerint szar az ízlésem...szóval így nemtudom fontos e.

A kisugárzás az nagyot tud dobni egy ember külsején is szóval szerintem én inkább azt veszem észre

2019. szept. 10. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

1 es igen ? Akkor mivel magyarázod hogy nekem nincs párom? Hagyjuk már ezt a baromságot..

F36

2019. szept. 10. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerencsére rengeteg rossz ízlésű vagy gyengén látó lány van. Így nem túl jóképű pasiként(van aki szerint ronda vagyok) mindig jó nőim vannak:)
2019. szept. 10. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
#5 kizárt. Max.ha nagyon sok pénzed van.
2019. szept. 10. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy vonzódjak hozzá, anélkül semmi értelme. Mondjuk amilyen az én ízlésem, a barátnőim szerint például a férjem kövér és csúnya, nekem meg a mai napig leesik a bugyim, ha meglátom. Kinek mi a vonzó. A legfontosabb, hogy egyezzen az értékrendünk, hasonló világképünk legyen, legyen némi átfedés az ízlésünkben és a hobbijainkban (nem muszáj egyeznie, de legyünk nyitottak egymás dolgaira) és az, hogy az illető egyáltalán ne legyen se csöpögős romantikus, se túl tapadós. Nincs az a párkapcsolat, amiért megalkudnék, nincs az a párkapcsolat, amiért megérné a számomra fontos dolgokban kompromisszumot kötni, szóval nekem fontos volt, hogy olyan partnerrel legyek, akivel erre nincs szükségünk, így is lett.
2019. szept. 10. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az ízlése, ami nekem tetszik az a másik ak nem, szóval ez relatív. Persze fontos a külső de a belső is nagyon. A külső megfog a belső megtart.
2019. szept. 10. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azt hittem nem fontos. Most lett egy jóképű párom és azon kapom magam, hogy napjában többször nézegetem a fényképeit, mert annyira tetszik.

Egyébként azt látod szépnek akit szeretsz.

2019. szept. 10. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igenis fontos, hogy nekem tetsszen. Ha számomra nem jóképű, akkor hiába minden.

De azért a külsőnél annyival több fontosabb dolog van. Például a humora és intelligenciája.

2019. szept. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!