Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Mennyire fontos nektek hogy jóképű legyen a srác?
Semennyire! Csak a vagyoni helyzete számít. Keressen 800E fölött, akkor lehet akár púpos, félszemű, fogatlan is. Ha nem kell elmenni dolgozni és fizeti minden igényét egy nőnek .... még meg is verheti napjában 3x, akkor is ragaszkodnak hozzá!
800E alatt nincs férfi. 800E alatt csak pondrók vannak.
A jóképűség relatív, mindenkinek mást jelent, mint a jó kiállás is.
Én ránézésre mondom meg, hogy vonzónak találom-e, aztán ha megszólal, ez mindkét irányba változhat.
Egy fix dolog van nálam pl, ami nem relatív:a 180+ magasság.
Nekem ami jóképű,másnak sem. Mások szerint szar az ízlésem...szóval így nemtudom fontos e.
A kisugárzás az nagyot tud dobni egy ember külsején is szóval szerintem én inkább azt veszem észre
1 es igen ? Akkor mivel magyarázod hogy nekem nincs párom? Hagyjuk már ezt a baromságot..
F36
Eddig azt hittem nem fontos. Most lett egy jóképű párom és azon kapom magam, hogy napjában többször nézegetem a fényképeit, mert annyira tetszik.
Egyébként azt látod szépnek akit szeretsz.
Igenis fontos, hogy nekem tetsszen. Ha számomra nem jóképű, akkor hiába minden.
De azért a külsőnél annyival több fontosabb dolog van. Például a humora és intelligenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!