Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem tipikusan jóképű srácok mire összpontosítanak az életben?
Én arra összpontosítottam, hogy jól éljek. Akar a fene "értelmiségi" lenni, bár jártam egyetemre, de a 7 számjegyű fizetés számomra fontosabb.
Összpontosíts arra, amire szeretnél.
1
Nyilván csajozni is szeretnék de ez nem az én döntésem sajnos.
Így alternatívákat keresek, ami kitöltheti az életem.
Tehetsz érte jól nézzél ki.
1. Egzisztencia építès,minnél előbb.
2. Pénzből szépen elmehetsz stylisthoz aki prémium ruhatárad összeállítja neked.
3. Kondizást kezd el edzővel hozzá megfelelő minőségi ételek,minőségi izmokat pakolj fel magadra.
4. Belsőd fejleszd,kommunikáció,testbeszéd,sexual talking
5. Legyen vonzó életed partizós bulizós,a nők az élménydús életet élő férfiakat szeretik.
6. KÜLÖN LAKJ,nagyon fontos nem baj ha albi de nem lakhatsz szobatárssal tilos.
Te mondtad csajozni akarsz itt a recept hozzá.
Képes vagy rá te is.
4
Megfigyeléseim alapján a genetikán múlik. Nem gondolod?
Nem azon múllik,ezeket megteszed amiket leírtam lépésről lépésre válogathatsz.
Genetika csak baromság meg sokak kifogása.
"Akar a fene "értelmiségi" lenni, bár jártam egyetemre, de a 7 számjegyű fizetés számomra fontosabb."
Hát öcsém, még szerencse hogy nem akarsz értelmiségi lenni xD
Szerintem amúgy pont a nem tipikusan jóképű srácoknak kellene bulizni menni, ahol az ember sokkal felszabadultabbak, nyitottabbak és esetleg olyanokkal is szóba állnak akiket a hétköznapokban észre sem vennének
Az, hogy kiből lesz értelmiségi, nem attól függ, ki mennyire jóképű, hanem készségektől, intelligenciától.
Bulizni is lehet úgy, hogy nem vagy jóképű - csak meg kell tanulni jól érezni magad egy piálós-táncolós estén nő nélkül is. Amellett meg hobbik. Ez lehetet kutatómunka is, de akár sport, zene, főzés, bármi lehet. Nem mintha a bulizáson kívül csak a könyvbiflázás lenne mint opció.
Egyébként a nem jóképű férfiak is be tudnak csajozni, ha közben totál hulladék a személyiségük, és nemcsak a top csajokra, az átlagos és az alatti csajokból meg nem a "flegmah babykékre" hajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!