Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy oda merjek menni a lányokhoz?
Ki van nyalva a seggük. Persze, hogy nekik mind nagy az önbizalmuk. Naná, nekem is az lenne, ha állandóan jönnének hozzám próbálkozni, és csak válogatnom kéne...
Igen az nekem is tetszene ha így lenne:D
Ezért lenne jó, ha fele fele arányban kezdeményeznének a nemek, na mindegy.
De jelenleg neked kell próbálkozni, tudom ez nem könnyű de ez van, mást nem tudsz tenni, a csajok soha az életben nem fognak odamenni hozzád mert ők is félnek hogy elutasítják őket meg úgy vélik hogy nem a nő dolga ez.
Maximum akkor fog csaj odamenni hozzád ha pénzéhes vagy ha tényleg nagy szerencséd van.
A lányok nem kezdeményeznek, azért ez ebben a formában nem igaz. Nálam bepróbálkoznak pedig nem vagyok "jó pasi" + "gazadag pasi" tehát feltételezem másnál is bepróbálkoznak a csajok csak más nem veszi észre a jeleket.
Egyébként "elérhetetlenek" kell lenni aztán kaparják a csajok érted a falat:-)) Nem bunkónak, csak kimértnek és távolságtartónak minél jobban próbálkoznak annál inkább ne vedd a lapot aztán valósággal futnak az ember után:-))
Hogy sok pali körül udvarolja az egy egy dolog, de mindig az kell ami nem lehet megszerezni aztán ezáltal Te leszel az egyetlen a többi fiú pedig hoppon marad.
Ezzel a módszerrel több igen népszerű leányzót is megkaptam már. Próbáld ki.
"Ezzel a módszerrel több igen népszerű leányzót is megkaptam már. Próbáld ki."
Jó, akkor rá se nézek egy jó csajra, aki tetszik. Lehet, h pesszimista vagyok, de már most sejtem, mi lesz a vége: valaki más elviszi...xd
Nem, nem rá sem kell nézni, hanem érezd jól magad a bőrödben, csináld a napi teendőid, normálisan beszélgess lányokkal csak légy elérhetetlen számukra.
Hidd el előbb utóbb piszkálni fogja a csőrüket.
Nem tudom miért gondolod úgy,hogy egy 16éves éretlen hozzád képest. Én mikor 15 éves voltam a barátom 19 éves volt azóta együtt vagyunk most 18 vagyok és remekül megértettük egymást mindigis.
Bízz magadban, szerintem probálj meg előbb neten ismerkedni ,beszélgetni lányokkal.
Sok sikert hozzá:)
először ajánlanék netes társkeresést ,kezdetnek jó lesz.
love.hu sok sikert :)
"először ajánlanék netes társkeresést ,kezdetnek jó lesz.
love.hu sok sikert :)"
Bocs, de odáig nem fogok süllyedni, akkor már inkább vennék egy guminőt. Legnagyobb lúzerségnek tartom ezt a társkeresősdit (mármint az én korosztályomban) és nem hiszek az internetes kapcsolatokban. Ha élőben nem tetszek meg egy lánynak, és nem nézhetek a szemébe, az úgyis régen rossz. Nem fogok vigaszt keresni a többi hozzám hasonló lúzer között.
Szevaasz!
Te mitől félsz? nem vagy vakarcs,egy alfahím vagy,szal odamész és nyomod nekik a szöveget.kit érdekel más vélemyéne?a csaj a tiéd lesz,oké??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!