Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Azt már kezdeményezésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azt már kezdeményezésnek veszitek, ha bemutatkozok és elkérem a számotokat az utcán például? 21/F

Figyelt kérdés
Jó pont? Később egy randi?

2020. febr. 17. 09:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
Annak a pasinak akit az utcán elsőre vonzónak találnak nincs szüksége arra,hogy ilyen módon ismerkedjen.
2020. febr. 19. 18:58
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Annak, aztan szepen fakepnel is hagynalak.
2020. febr. 19. 22:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. aug. 10. 12:53
 24/28 anonim ***** válasza:

4-es mert mi van ha azért nem adja meg mert nem tetszel neki vagy mert unszimpatikus vagy neki?

Meg amugy teljesen jogos te mit szolnal ha letamadna egy random csaj akirol nem tudsz semmit es rad akaszkodna hogy add meg a szamod de te menekulnél?

2020. aug. 10. 22:40
 25/28 anonim ***** válasza:

18-as társkeresőn se egyből szia xy vagyok megadod az elérhetőséged van. Először chatelgetnek és ha szimpi van két oldalról akkor megadja eloszor a privat chat elerhetoseget es ha tovabbra is klaffol minden chat es kesobbi video chat utan akkor nyilvan elmegy vele randira.

De ha vki nem akar semmit a masiktol lehet az ismeretlen vagy ismeros akkor hiaba erolteti azt nevezik raakaszkodasnak vagy ha nem hagyja abba zaklatasnak. Ma speciel nekem is volt ilyenbe reszem raakaszkodasban rovidre zartam gyorsan. Ismertem a csavot kb. 15 evvel ezelottrol az egyik volt ismerosomnek volt az iriembernek nem nevezheto pasija. Szemtanuja voltam egy ket viselkedesenek. Ignoraltam o ram akaszkodott aztan nagyon gyorsan elhajtottam a bolt kellos kozepen a tobbi vevo szerintem nem ertette a szituaciot mert ott targyaltak elottem az etnikaiak hogy azert udvariasabban is mondhatta volna hogy ne menjen oda. Pedig csak annyit mondtam a csavonak hogy hagyjon beken. Mikor az okara kerdezett mondtam neki hogy mondjuk ugy hogy unszimpatia. Vette a lapot es elment.

2020. aug. 10. 22:50
 26/28 anonim ***** válasza:
*az egyik volt ismerosomnek volt az uriembernek nem nevezheto pasija.
2020. aug. 10. 22:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Sőt volt az már majd 20 éve is. Szóval én jeleztem gyorsan hogy attol hogy ismer nekem nem kötelességem vele beszélni. Jeleztem hogy én nem akarok semmit tole. Hagyjon engem is békén. De ha udvariaskodtam volna akkor nem hagyott volna békén.

Én van mikor már messziről látom ha nem vagyok szimpi a másiknak. Tiszteletben tartom. Ha pl. Boltban van ilyen szituacio es ugy erzekelem hogy a szemelyem frusztralja akkor megyek masik penztaroshoz csak akkor necces mikor kettonel is erzekelem hogy fusztralom olyankor nem tudok mit csinalni megyek az egyikhez koszonok aztan szép napot es mar ott sem vagyok. Joga van ezt érezni ismeretlenül is. Nem lehet mindenki mindenkinek szimpi de en nem is hergelem. Sajnalom ilyenkor őket azert szerintem nekik vannak nem konnyu helyzeteik ilyen teren.

2020. aug. 10. 23:10
 28/28 anonim ***** válasza:
17-es persze bátor de nem mindegy hogy szimpi vagy nem a másiknak, vagy csak annyit mond, hogy szia XY vagyok megadod a számod? Aztán mint egy jó magnó felvétel ennel többet már nem is mond magárol. Semmi spontenaitas nincs mint amiket te leirtal. Es ha lenne is akkor is ott van hogy lehet a masiknak nem szimpatikus. Szóval ezekkel is tisztába kell lennie amiket itt többen leirtunk és nem besértődni ha az ellenkezőjét éri el.
2020. aug. 10. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!