Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Azt már kezdeményezésnek veszitek, ha bemutatkozok és elkérem a számotokat az utcán például? 21/F
Igen, annak veszem.
Ne viccelj, nem adom meg a számom idegeneknek, akik a külsőmre vannak ráállva és egyből randira hívnak.
Félős nők... 😂
De szégyen
Mi ezen a szégyen? A nők nem úgy működnek, mint a férfiak. Legalábbis a nők többsége.
Nekem az nem imponáló, hogy valaki, aki nem is ismer, csak azért leszólít, mert annyit lát bennem, hogy ruhában egész dughatónak tűnök. Tudod, nekem előbb az kell, hogy összeismerkedjünk. Azért tetsszek valakinek, mert szimpatikus a viselkedésem, értelmesnek, viccesnek, kedvesnek tart, és ne azért, mert nem vagyok bányarém.
Sosem adnám oda az utcán - és idegennek máshol sem- a telefonszámomat.
Nem is gondolkodnék azon,hogy mi célból teszi,de az ismerkedés helyett inkább közvéleménykutatói/ügynöki munka jutna erről eszembe.
Ilyenből sosem lenne randi nálam, bármilyen jóképű a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!