Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Azt már kezdeményezésnek veszitek, ha bemutatkozok és elkérem a számotokat az utcán például? 21/F
"De miért nem adod meg annak a srácnak akinek tetszel?"
És kit érdekel, hogy tetszem neki? 😅
Ez mi, ha nem kezdeményezés?
Nekem nem jön be az ilyesfajta közeledés, mert csak a külsőre megy. Mivel nincs közös pont (nem egy helyre járunk, nem találkoztunk már mondjuk a könyvtárban, edzésen, stb) ezért valószínűleg azért szólítasz le, mert külsőleg bejövök. Ha az utcán szembemegyünk egymással ennél többet nem igen tudsz rólam, kivéve, ha mondjuk látsz nálam egy könyvet, vagy épp egy bandás pólóban vagyok, ilyesmik persze kivételek és egy jó, egyedi kezdeményezést is ki lehet belőlük hozni.
Hízelgő, ha én tetszek neki, de ha ő nekem nem szimpatikus, miért adnám meg neki a számom? Azért nem adom meg, mert nem szeretnék tőle semmit.
Randi akkor van, ha mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, ezt előre nem lehet tudni.
A bemutatkozásban mit terveznél mondani?
20/L
Elmondom a nevem majd elhívlak talizni.
Felhívnálak pl másnap
Így még annyira se mennék el.
Mit kezdjek egy névvel? Persze, erre írhatod, hogy majd a randin mesélsz magadról és megismerjük egymást, de miért mennék el randizni olyannal, akiről semmit se tudok?
Nem jársz közösségekbe, ahol van egy közös alapod az ottani lányokkal?
20/L
Nem járok olyan közösségbe...
Csak melóba de ott meg amilyen nők vannak 😂 inkább hagyjuk xdd
Akkor én lehet, hogy kivétel vagyok, de én nagyon örülnék, ha az utcán/boltban/villamoson akaran megismerkedni velem egy férfi.
Volt is rá példa nemrég: egy boltban vásároltam és odajött hozzám egy fickó valami indokkal, kérdezett valamit (nyilván nem az volt az első szava, hogy adjam meg a számomat). Beszédbe elegyedtünk, aztán elkérte a számomat. Én nagyon örültem neki.
Szerintem tökre bátor dolog egy férfitól, hogy oda mer menni egy idegen nőhöz, aki nagyon tetszik neki, meg meri szólítani. Én ezt értékelem. Nem kell a texasi láncfűrészest belelátni mindenkibe aki hozzászól az emberhez.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!