Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már kezdeményezésnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kezdeményezésnek számít?

Figyelt kérdés
2 hete megismertem egy férfit a munkahelyemen. Kb 1 hete kezdtem érezni, hogy tetszik nekem. Szemezünk, de nincs időnk nagyon beszélgetni. Illetve mikor lenne alkalom sosem vagyunk kettesben. Ma rá írtam egy ürüggyel és ő azonnal válaszolt és ötletelt arra amit írtam. Kb 30p beszélgettünk kisebb megszakításokkal üzenetben. Aztán a végén írtam, hogy rendben, köszi, de írtam még hozzá azért, hogy a rést meghagyjam, de erre már nem írt vissza.. igaz nem kérdés volt. Szerintetek ez már egy lépés és mostmár bátrabb lesz? Úgy érzem egyet előre aztán kettőt hátra lépünk. Mosolygunk egymásra, a nevemet mondja mikor elköszön felém fordul a testével stb.
2019. jan. 29. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretne valamit komolyabb szintre fogja emelni kezdeményezni fog és keresni. De ettől még benne van hogy az egyik fél komolyan gondolja míg a mások nem annyira.

Azt nézd ki mennyire őszinte és kezdeményező.

Az a férfi aki keresi a nőt és erre szakít időt komoly szándékú lehet.

Sajnos vannak akik csak a flörtre mennek. És ez sajnos a munkahelyeken gyakran megesik.

2019. jan. 30. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
37%
Nem, ez normális emberi viselkedésnek számít. Nem mindenki egy tapló a többi emberrel és nem mindenki olyan mulya, hogy nem mer lépni, ha akar valamit.
2019. jan. 30. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!