Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsagbol mondhat szeretleket egy ferfi?
Figyelt kérdés
Roviden,1 eve osszejarunk, aztan ma beszelgettunk es kuldott egy szeretlekes matricat, visszairtam neki,hogy de nem is, aztan irta,hogy de..mar egyszet megprobaltuk egymassal de azt mondta nala nincs meg a tuz. Akkor ezt most zgy ertette szeret mint barat? Nem tudom hovatenni:(2020. febr. 15. 10:52
1/9 anonim válasza:
Szóval, úgy nem is mondta, csak küldött egy fostos matricát... Azt viszont mondta, hogy nem akar tőled semmit, leszámítva, hogy néha megrak.
Akkor mit nem értesz?
2/9 A kérdező kommentje:
De azon rajta volt a szeretlek szo..
2020. febr. 15. 11:05
3/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk ezt? Őt kérdezd...
4/9 anonim válasza:
Fú, tejóisten... Akkor is csak egy matrica, lehet, hogy nem is látta. Hány évesek vagytok ti? :D
5/9 A kérdező kommentje:
Hogyne latta volna😀 hat meg vissza is irtam ra h nem is szeret, erre irja h de.
De gondolom nem gondolja komolyan
2020. febr. 15. 11:11
6/9 anonim válasza:
Az gondolkodásodat kellene helyre tenni, de mielőbb. Hülyít és úgy tűnik jól is működik a dolog.
7/9 anonim válasza:
Barátság? Barátokat nem dugunk. Te csak egy rongy vagy neki. De azt is meg kell tartani valahogy. Neked elég egy matrica is. xD
9/9 anonim válasza:
Nem tudom ez másokkal hogy van, de nekem van egy ellenkező nemű barátom, akivel szoktuk mondani egymásnak, hogy szeretlek. Mindketten házasságban élünk, semmi nincs és nem is lesz köztünk, de mindketten tudjuk, hogy azért ez kicsit több, mint barátság. Néha a legjobb barátnőmnek is mondom, hogy szeretem, tőle meg aztán biztosan nem akarok barátságnál többet. Szóval ellenkező neműtől szerintem ha nem is szerelemre kell gondolni, de legalábbis többre, mint sima barátságra. Pláne ha amúgy már volt köztetek valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!