Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek haverságból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek haverságból, barátságból lehet szerelem?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyok egy csoporttársammal, csak az a baj,hogy beleszerettem, és egyszerűen bárhogy próbálom, nem tudom kiverni a fejemből... És szerintem nincs nála esélyem, sajnos..
2014. nov. 21. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden megeshet nos elsősorban ki kéne deríteni h biztos nincs e esélyed .. majd aztán agyalni
2014. nov. 21. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nagyon nagyon ritka. És ha azt érzed, hogy nincs is nála esélyed, akkor nagyjából = 0.
2014. nov. 21. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de UTÁNA nem lehet már belőle barátság ha szétmentek.
2014. nov. 21. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Menekülj! Én belementem egy "idővel majd lesz több is" kapcsolatba. Most azon gondolkozom, hogyan vessek véget az életemnek. Persze vannak kivételek, de -Istenemre mondom- ellenségemnek nem kívánom az ilyen kapcsolatot. Ha ő nem viszonozza menekülj a "kapcsolatból", amíg van választásod.

21/F

2014. nov. 21. 23:15
 5/8 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat! jöhetnek még! hát igen..bár én vagyok a lány,de gondolom a fiúk ritkábban szeretnek bele a barátiakba...
2014. nov. 21. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem abból lett.
2014. nov. 21. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben tényleg nagyon vigyázni kell, mert ha nem kölcsönös az érzés, utána már tuti nem lesz olyan a barátságotok, mint előtte. Amúgy szerintem kialakulhat. Én is úgy voltam, hogy sokáig csak barátként tekintettem egy srácra, nem gondoltam volna, hogy lesz belőle több, aztán tessék, most ő a barátom. :) De hát én is lány vagyok, fiúknál nem tudom, hogyan működik ez.

Szerintem először úgy kéne közeledni hozzá, hogy óvatosan jeleket küldesz neki, megérinted, esetleg megpuszilod, ami még egy barátságba is belefér, de lehet más értelmezése is. Azt kéne megfigyelni, hogyan reagál ezekre és ha kölcsönösnek tűnik, tehát ő is megérint vagy nagyon néz téged, akkor akár több is lehet belőle. :)

2014. nov. 22. 00:12
 8/8 anonim válasza:
Velem is megtörtént. Nem volt kölcsönös... De azóta legjobb barátok vagyunk 😸 F
2014. dec. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!