Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverságból lehet még szerelem?
Nemrég ismerkedtem meg egy szerény,udvarias,aranyos férfival.Néhány találkozás után elmondta,hogy aranyosnak tart,de nem tudja,mit akar,egyenlőre csak ismerkedjünk,aztán meglátjuk.Amikor megkérdeztem,hogy a nemleges válasza ellenére találkozunk-e,azt reagálta,hogy "én nem mondtam hogy nem",de csak találkozgassunk,mint barát.Becsületére szóljon,ígérete ellenére keresett is telefonon.Beszélgettünk,aztán búcsúzáskor megköszönte hogy eljöttem,meg majd csörget.Látom rajta hogy szimpatikus vagyok neki.Én szeretném,ha egy idő után átalakulna szerelemmé.Nyilván nem azonnal,ki kell ismernünk egymást.
Ha éreztetem vele,hogy rám mindig számíthat,mellette állok,kedves,őszinte vagyok vele és mindig ápoltan,csinosan jelenek meg előtte,vajon akkor el tudom csábítani?Félek hogy nem szeretne tőlem végül semmit,de persze tudom hogy ezt erőltetni sem lehet.Kb mennyi esélyem van?Ki volt már hasonló cipőben?Érdemes csábítgatnom?Elijeszteni sem szeretném,ő elég gátlásos...
A pasi 36 éves lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!