Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen gyakori,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen gyakori, hogy barátságból lesz szerelem?

Figyelt kérdés
Én több ilyenről tudok, mint olyanokról, amik "hirtelen jött szerelmek". Szerintem a legtartósabb kapcsolatok barátságból szövődnek...szerintetek?

2017. szept. 30. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ritka, de akkor általában tényleg tartós.

Sajnos gyakoribb, hogy csak az egyik félnél alakulnak ki érzelmek, az meg nagyon rossz.

2017. szept. 30. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem a szoros ismerettségi körömben nem egy ilyen van. Pl nővérem 4 éve így van együtt a párjával, egy barátnőm 5 éve, egy másik barátnőm most jött össze egy sráccal, akit gyerekkora óta ismer, és most fordult komolyabbra közöttük a dolog.
2017. szept. 30. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Sokszor az emberek nem veszik észre azt, ami a szemük előtt van. Lehet pont arra vágynak, mint a barátjuk, vagy lánybarátjuk, de nem esik le, és a rossz tapasztalatok után döbbennek rá a dolgokra, és akkor összejönnek.

A másik, kevésbé szerencsés helyzet, hogy ők maradtak csak egymásnak, másnak nem kellettek, és emiatt jönnek össze.

2017. szept. 30. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen gyakori, nekem a legutóbbi kapcsolatom nagyon mély barátság is volt, eleinte szerelem is, de mivel ő bizonytalan lett bennem (mármint hogy társnak hosszútávon nem tudna úgy szeretni, mint ahogy megilletne), ezért abbahagytuk. Nem volt harag, de mindkettőnknek kínos volt, mert ahhoz nagyon kedveltük, és szerettük egymást, hogy elengedjük a másikat. Végül aztán mégis külön vagyunk már.
2017. szept. 30. 16:23
 5/9 Szergej55 ***** válasza:
0,0%. Ha az lesz belőle, az alapból sem sima barátságként indult szerintem, hiába csak később közeledtek a felek.
2017. szept. 30. 17:42
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 persze, ezek mind olyan kapcsolatok, ahol a külső vonzalom már az elején is megvolt :D Csak bizonyos okok miatt nem jöttek egyből össze. Nyilván egy olyan baráttal nem kezdene senki kapcsolatot, aki nem jön be szexuálisan...
2017. szept. 30. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:

A mostani barátnőm a legjobb barátom volt évekig. Egy picit az anyám, a nővérem, a gyerekem, a kiskutyám, lényegében mindenem volt, kivéve "párom". Attól függetlenül mi egy pár voltunk, csak teljesen másképp álltunk a dolgokhoz. Aztán két éve lett egy intimebb élményünk. Összejöttünk. Minden problémát megoldunk. Egy veszekedésünk sem volt. Ügyesek vagyunk. :)

27F

2017. szept. 30. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Én hiszek a baratsagbol -szerelembe .....

De szerelemből -barátság azt elítélem, számomra nincs ilyen.

2017. okt. 1. 08:47
 9/9 anonim válasza:
HAt en jocsaj vagyok tehat same
2017. okt. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!