Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátságból szerelem? Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem? Mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már sok éve ismerjük egymást, de csak az utóbbi időben kezdtünk el beszélgetni héba-hóba. Nyáron találkozgattunk, sétáltunk de csak mint barát a baráttal, lementünk a Tiszapartra és beszélgettünk, de semmi több. Az a helyzet hogy fogalmam sincs hogy hogy áll a dolgokhoz, de pici közeledést mintha éreznék a viselkedésén, holnap után megint találkozom vele, elmegyünk sétálni.

Hogyan deríthetném ki, hogy biztosan akar-e többet mint barátság? és ha igen, ilyen esetben milyen módszerekkel jelezhetném felé hogy kölcsönös a dolog? Magyarán HOGY A FENÉBE JÖJJEK ÖSSZE VELE???

Ne nézzetek nagyon gyökérnek, ismeretlen lánnyal valahogy sokkal jobban ment a dolog, nem tudom miért.

18/Fiú

2015. márc. 2. 21:58
 1/3 C0r3 ***** válasza:
80%
szerezzél potiont
2015. márc. 2. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Annyi különbséggel hogy én nyíltan hódolok a lánynak. A csaj a hódolásom nem tudja hova tenni én pedig az érzéseimmel nem tudok mit kezdeni.
2015. márc. 3. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokat nevet melletted? Még a legnyomibb vicceiden? Ha igen akkor egy jó pont. Kísérd haza majd ha nem megy be egyből , akkor pedig azt jelenti vár a csókodra. Ilyenkor szépen le kapod. :) Volt olyan hogy haza kisérted és nem ment be egyből? Tudod csak így áltattok és vártátok , hogy ki indul meg elsőnek?
2015. márc. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!