Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy az érzéseid váratlanul barátságból szerelembe fordultak?
középiskola utáni okj-s képzesen jártunk egy osztályba.
mikor megláttam nem tetszett, majd ugye elkezdtünk dumálni, és jóba lettünk. majd ugye együtt bandáztunk a suliban. sokat röhögtünk, meg minden, jó barátok lettünk.
majd megtetszett.. nem szerelemből szeretem, de több mint barátság. már végeztünk a 2évvel. már nem találkozunk, de sokszor gondolok rá.
viszont neki és nekem is van kapcsolatunk, ami mindkettőnknek bonyolult.. sokszor beszéltünk ilyen dolgokról is.
a barátnője viszont féltékeny lett rám, mert volt olyan idő, pont vizsga időszakban ,felbontották az albérletemet és nem lett volna hol laknom, abban az időszakban.. de a lány nem engedte...
mai napig odavagyok érte, és ha találkoznánk a nyakába ugranék!!!!
Velem is hasonló volt, általánosban végig egy osztályba jártunk, de alsóban szinte alig szóltunk egymáshoz, nem volt semmi gondunk egymással csak nem vettük észre igazán egymást, aztán felsőben elkezdtünk beszélgetni, és 7. felé már mindketten éreztünk valamit, amit persze nem volt merszünk bevallani egymásnak, de 8.-ban összejöttünk és annak ellenére, hogy elballagtunk még mindig együtt vagyunk. :)
Ezért is gondolom, hogy lehetséges, de az eddig olvasottakból is azt szűrtem le, hogy ezek az esetek nem épp gyors történések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!