Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem (kezd bonyolult lenni) mit tegyek?
Figyelt kérdés
20/F. biztos forrásból tudom,hogy a lánybarátomnál nem lehet esélyem, ráadásul gyanakszik,hogy én többet éreznék... mi lenne a legjobb megoldás?2012. szept. 2. 14:43
1/7 anonim válasza:
Bepróbálkozni, majd ha kudarc, felszívódni egymás életéből.
2/7 anonim válasza:
Nézd. Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg. Én is hasonló helyzetben voltam, mint te, de (én hülye) nem tettem semmit, és beleszeretett másba. A mai napig együtt vannak. Szóval, azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg. Amúgy a nők kiszámíthatatlanok. Lehet, hogy csak úgy mutatja, hogy nem érdekled őt, mint partner, és közben az ellentét érzi. Nem tudom, csak mondom, hogy erre is van esély. Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg, nem sokat veszthetsz, a barátságotok már úgyis rég elúszott így, hogy beleszerettél. Ez már nem barátság, csak még rosszabb lesz neked, mert hiába jó vele, úgyis tudod, hogy nem lesz a tiéd... (hacsak meg nem próbálod, szóval tedd ezt :) )
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. szept. 3. 15:16
5/7 anonim válasza:
Szia:) Pont most voltam ugyan ilyen helyzetben. A srác megpróbálkozott ezzel nálam és most együtt vagyunk. Később bevallotta, hogy nagyon félt, mert nem gondolta volna, hogy én is érzek iránta valamit. Pedig nagyon szeretem őt :) remélem Nektek is ilyen szerencsétek lesz:) Szorítok!!:)
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne csessz el egy jó barátságot egy lehetséges szerelemért. Egy igaz barát jobb, mint egy gyűlölködő ex.
7/7 anonim válasza:
De ha nem próbálja meg, akkor egész életében azt fogja kérdezni, hogy miért nem tett semmit, és ezzel elkezdődik a "miért" korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!