Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
vélemények??2013. jan. 12. 21:06
1/4 anonim válasza:
Gyakran előfordul, velem is megesett már.
2/4 anonim válasza:
Nagyon rossz, a vágyakozó évekig nem fogja tudni kiheverni az elutasítást. Inkább kezdeményezzen és kapja le sunyiban a másik felet, akkor van esélye.
3/4 anonim válasza:
én is beleestem a legjobb lány barátomba. eddig is olyan kapcsolatba voltunk már vagy 6 éve h bárkit elföldelnék érte. megosztottuk egymással minden apró hülyeséget és a legkomolyabb dolgokat amiket soha senkinek.
de nagyon félek tőle mert akik eddig beleszerettek a barátjukba azoknak nagy része szakítás után sosem lett olyan a kapcsolatunk mint előtte.
4/4 SennaHikari válasza:
Szerintem nem létezik fiú-lány barátság, mert az egyiknek mindig (ismétlem, mindig) van hátsószándéka. Hidd el, tapasztaltam már nem egyszer.
Szóval a válasz a kérdésedre, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!