Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátságból szerelem?! Létezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?! Létezhet, vagy ha megvan a beskatulyázás onnantól lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés
Utóbbi időbe sokat vagyunk együtt, talik...jól elvagyunk, sok nevetés, ökörködés, meg persze mélyebb beszélgetések
2012. máj. 2. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez barátság, nem szerelem. Mármint ha csak ennyi van. Ha tesz utalásokat, fogdos téged, akár csak gyakran megérinti a kezdetet, az más. De ez így egy szimpla barátság. Ha te szeretnél tőle valamit, mondd meg neki, hívd el valahova, ne legyél gyáva. Hidd el, épp elégszer basztam már rá hogy nem hívtam el egy lányt, mert barátok voltunk és jött a klasszikus ellenérv: mi lesz ha a barátságot is elveszítem? Ha szeretnél valamit, lépj.
2012. máj. 2. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Nálunk is barátságnak indult...
2012. máj. 2. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy lehetséges, de mégis a tapasztalataim alapján azt mondom, ha nem alakul ki nagyon gyorsan a kezdeti ismerkedéskor a kapcsolat, akkor "lefőtt a kávé", hiszen eleve voltak kétségeid a másik irányába, amikre majd visszagondolsz, mikor úgyérzed nem működik!
2012. máj. 2. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
régóta ismerjük egymást, vagyunk barátok
2012. máj. 2. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen barátom. Kezdetben nagyon jó barátok voltunk, aztán mikor kettesben voltunk fogdosott, stb.. És még most is ugyanúgy megbeszélünk mindent. Viszont ha felmegyek hozzá mindig az ágyban kötünk ki. És szerintem ez nagyon jó.
2012. máj. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!