Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szeretők randival?
Figyelt kérdés
Az egész négy éve kezdődött, mikor akkori partneremen keresztül megismertem ezt a fiút. A kapcsolatnak hamar vége lett, de ezzel a pasassal tartottam a kapcsolatot, bizalmasom lett, legjobb barátom. Egyszer közölte velem, hogy k*rvánál volt, amire azt válaszoltam, hogy annyi pénzért én is leszoptam volna. Persze viccnek szántam, nevettünk egy jót majd továbbhaladt kis életünk. Aztán úgy alakult, hogy különköltöztem szüleimtől, és megkértem őt, hogy aludjon már velem az új helyen, mert idegen hely, kicsit tartok tőle. Mondanom sem kell, hogy mi lett a vége, pedig nem ez volt a tervem. Ez picivel több, mint egy éve történt. Azóta is barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk. Hol gyakrabban találkozunk, hol ritkábban, hol nálam, hol nála. Tegnap este nálam járt. Még sose volt vele ilyen. Eddig azt éreztem az aktus közben, hogy csupán a kielégülés hajt minket, de most más volt. Láttam rajta, hogy kíván. Magára rántott, letépte a bugyit rólam, kívánt. Majd szex után elhívott moziba. Igent mondtam, de nem tudom magam sem, hogy ez több akar lenni, vagy csak baráti program. Sose voltunk kettesben moziban. Itthon filmeztünk már együtt, az általában szexbe torkollott, de ez más. Emberek előtt fog velem megjelenni, ami még sose volt. Véleményetek?2015. jan. 19. 16:10
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Mielőtt többet gondolnál bele!
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem akarok bele többet gondolni. Nekem az eddigi kapcsolatunk tökéletesen megfelel. De viszont szükségem van rá, és azzal, hogy visszautasítanám félő, hogy elvesztem. Nemcsak mint szeretőt, de mint barátot is.
2015. jan. 19. 16:18
3/4 anonim válasza:
szexkapcsolat... ne gondolj bele többet.Kérlek.
4/4 anonim válasza:
barátot már akkor elvesztetted,mikor lefeküdtél vele. Ilyen kapcsolat után,ha "szakítás" van,akkor minek akarnál a barátja lenni?Gondold végig.
Ja és persze abba is gondolj bele, hogy lehet ő ismerkedik másokkal,esetleg szexel is. Legalább azt tisztázd le vele, hogy nem fekszetek le másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!