Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit képzel magáról ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel magáról ez a nő? Egyáltalán mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

Pénteken elkezdtünk beszélgetni neten, tök jól alakult, rögtön másnapra meg is beszéltünk egy találkozót. Viszont azt is leszögeztük jó előre, hogy egy tartós szexkapcsolatot szeretnénk, így rögtön szex céljából találkoztunk tegnap. Ugyan írta pénteken, hogy nem vagyok az esete, de ez láthatóan nem zavarta, azt mondta, ettől még lehetek nagyon jó az ágyban.

Majd másnap már azzal jött, hogy túl korán megy az utolsó busza haza, nem lehetne e valamikor hétköznap találkozni. Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk.

Mire odaértem, egyből azzal nyitott, hogy ő beszélt az anyjával, meg egyéb rokonaival, és főleg az anyja nem helyeselte ezt (minek kell beavatni bárkit is, hogy szexkapcsolat céljából találkozik bárkivel is, már ezt sem értettem, nagyfokú idiotizmusra vall), így nem jönne föl hozzám, hanem sétálgassunk, ismerkedjünk, "randizzunk", ahogyan ő fogalmazott. Én meg csak lestem, de voltam olyan hülye, hogy úriember módjára viselkedtem végig, sétáltunk egy órát, beszélgettünk, és nem hagytam ott 1 perc után, én idióta. A "randi" háromnegyedénél rákérdeztem, hogy akkor akarna e bármit is, vagy mégis mit gondol. Mire ugyanazzal jött, hogy nem vagyok az esete, összképre sem, "nem érez szexuális vonzalmat". Mintha én éreznék, komolyan. Nekem sem jött be kicsit sem, dehát kinek is jönne be külsőleg egy 120 kg-os, alacsony, 30 éves nő. Még ha arcra szép lett volna, de még csak az se. Ennek ellenére engem ez nem érdekelt, mert a benső sokkal jobban számít, na meg hát a szükség nagy úr.

De a dolog lényege, hogy összességében teljesen normálisan elbeszélgettünk, elköszöntünk normálisan puszival, megköszöntem az őszinteségét. Ma viszont már azt látom, hogy nemhogy ismerőse nem vagyok, de le vagyok tiltva! Minden ok nélkül. Holott még azt is megemlítette, hogy internetes barátok lehetnénk, de mondtam, hogy én nem ilyet keresek. De mi értelme ennek a gyerekes tiltogatásnak? Mintha én zaklatnám őt! Eszembe sem jutott volna már írni neki. Közben meg a fél életét elmesélte, még azt is, hogy az exe akivel 10 évig élt együtt, a nővérével csalta meg.

Nem értem miért tiltott, még ő van felháborodva valamiért? Amikor is én lettem felültetve teljesen? Más már ott hagyta volna 1 perc után így, hogy nem az van, amit megbeszéltünk, mert épp mások telebeszélték a fejét.

Legszívesebben írnék neki egy sms-t (azt még tudok neki írni), és elmondanám a véleményem, ha már ő ilyen.

29F, 30N

2020. febr. 9. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:
Első indulatomban, illetve mert gondolkodó típus vagyok, nyilván kiírtam. Tán zavar? Ha zavar, miért vagy itt? Mellesleg én szerintem jobban tudom túlléptem e rajta. Nyilván semeddig nem tartott, ha ennyire nem jelent nekem semmit egy olyan nő, akit egy nappal a találkozónk előtt ismertem meg. Aki mellesleg semennyire sem vonzó a legcsekélyebb mértékben. Akkor? Miről beszélünk?
2020. febr. 20. 19:44
 62/76 anonim ***** válasza:
90%
Fú, de cseszi a csőröd, hogy egy szerinted szinted alatti nőnek sem kellesz. Szar lehet.
2020. febr. 20. 20:11
 63/76 A kérdező kommentje:
62: Szerinted mennyire cseszi a csőröm, ha eszméletlen gyönyörű, vonzó nőkkel is voltam már együtt? Köszönöm.
2020. febr. 20. 20:17
 64/76 acelsziv ***** válasza:
94%
Ja. voltál. Csak mire megdugtad volna őket, mindig felébredtél és rájöttél, hogy a kutyával nyalakodtál álmodban :D :D
2020. febr. 20. 21:42
 65/76 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki. :) Sajnálom, hogy neked csak az jutott. :) Viszont nem vagy méltó partner a számomra, így többet neked már nem tudok válaszolni, sajnálom!
2020. febr. 20. 21:45
 66/76 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem hagyjátok már. 😀Majd túlteszi magát rajta 1-2 év múlva, hogy a kis kukaca nem tudott most üzekedni na, még egy "dagadt tehénnel" sem.

Kérdező, nyugtató, pszichológus, pszichiáter, stb., vagy keress prostit, másk nőt, ill. verd ki.

2020. febr. 21. 13:11
 67/76 A kérdező kommentje:
Végre találtam egy nőt, akinek van is egy kis esze. És milyen meglepő, tök jól elvoltunk, és persze a szex is megtörtént. És eszem ágában sincs rá semmi rosszat mondani, kedves, az történt, amit ígért, korrekt, nincs miről beszélni. :) Erről ennyit.
2020. febr. 29. 22:34
 68/76 anonim ***** válasza:
94%
😂😂😂
2020. márc. 1. 00:04
 69/76 acelsziv ***** válasza:
93%
Te tényleg világbajnok vagy szánalmas viselkedésben.
2020. márc. 1. 08:17
 70/76 anonim ***** válasza:
92%
És még most is...
2020. márc. 1. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!