Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit képzel magáról ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel magáról ez a nő? Egyáltalán mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

Pénteken elkezdtünk beszélgetni neten, tök jól alakult, rögtön másnapra meg is beszéltünk egy találkozót. Viszont azt is leszögeztük jó előre, hogy egy tartós szexkapcsolatot szeretnénk, így rögtön szex céljából találkoztunk tegnap. Ugyan írta pénteken, hogy nem vagyok az esete, de ez láthatóan nem zavarta, azt mondta, ettől még lehetek nagyon jó az ágyban.

Majd másnap már azzal jött, hogy túl korán megy az utolsó busza haza, nem lehetne e valamikor hétköznap találkozni. Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk.

Mire odaértem, egyből azzal nyitott, hogy ő beszélt az anyjával, meg egyéb rokonaival, és főleg az anyja nem helyeselte ezt (minek kell beavatni bárkit is, hogy szexkapcsolat céljából találkozik bárkivel is, már ezt sem értettem, nagyfokú idiotizmusra vall), így nem jönne föl hozzám, hanem sétálgassunk, ismerkedjünk, "randizzunk", ahogyan ő fogalmazott. Én meg csak lestem, de voltam olyan hülye, hogy úriember módjára viselkedtem végig, sétáltunk egy órát, beszélgettünk, és nem hagytam ott 1 perc után, én idióta. A "randi" háromnegyedénél rákérdeztem, hogy akkor akarna e bármit is, vagy mégis mit gondol. Mire ugyanazzal jött, hogy nem vagyok az esete, összképre sem, "nem érez szexuális vonzalmat". Mintha én éreznék, komolyan. Nekem sem jött be kicsit sem, dehát kinek is jönne be külsőleg egy 120 kg-os, alacsony, 30 éves nő. Még ha arcra szép lett volna, de még csak az se. Ennek ellenére engem ez nem érdekelt, mert a benső sokkal jobban számít, na meg hát a szükség nagy úr.

De a dolog lényege, hogy összességében teljesen normálisan elbeszélgettünk, elköszöntünk normálisan puszival, megköszöntem az őszinteségét. Ma viszont már azt látom, hogy nemhogy ismerőse nem vagyok, de le vagyok tiltva! Minden ok nélkül. Holott még azt is megemlítette, hogy internetes barátok lehetnénk, de mondtam, hogy én nem ilyet keresek. De mi értelme ennek a gyerekes tiltogatásnak? Mintha én zaklatnám őt! Eszembe sem jutott volna már írni neki. Közben meg a fél életét elmesélte, még azt is, hogy az exe akivel 10 évig élt együtt, a nővérével csalta meg.

Nem értem miért tiltott, még ő van felháborodva valamiért? Amikor is én lettem felültetve teljesen? Más már ott hagyta volna 1 perc után így, hogy nem az van, amit megbeszéltünk, mert épp mások telebeszélték a fejét.

Legszívesebben írnék neki egy sms-t (azt még tudok neki írni), és elmondanám a véleményem, ha már ő ilyen.

29F, 30N

2020. febr. 9. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:

"Az egészet úgy, ahogy van, megérdemelted"

Miért is? Azért mert végig úriember voltam hozzá, és még 1 perc után sem hagytam ott, miután nem az történt, amit jó előre korrekten megbeszéltünk?

2020. febr. 9. 18:45
 22/76 anonim ***** válasza:
96%

Neked csak szexre kell nő, végre akadt egy, aki TALÁN összejött volna, még ha "bálna", akkor is elnézted volna cserébe azért, hogy beleüríthess kötöttségek nélkül, erre még ez sem jött össze.

Miért nem mész fizetőshöz?

2020. febr. 9. 18:47
 23/76 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy az lesz majd.

Egyébként hozzátenném, hogy nem egy tipikus lúzer vagyok, akinek soha egy nő nem jött össze, hanem olyan nők is összejöttek már, akikről álmodni sem mertem volna talán sosem, úgyhogy nem arról van szó, hogy ronda lennék, vagy hasonló.

Meg éppen "nem tetszett neki a járásom". Tehetek arról valószínű, hogy lúdtalpas vagyok gyermekkorom óta. Nagyon sajnálom, igazán.

2020. febr. 9. 18:50
 24/76 anonim ***** válasza:
97%
Ha ennyire "véres verejték" árán se jön össze semmi akkor lehet hogy beképzeled hogy bármivel is jobb kategória vagy nála.
2020. febr. 9. 18:51
 25/76 anonim ***** válasza:
96%
Na most meg ellentmondasz önmagadnak.
2020. febr. 9. 18:53
 26/76 anonim ***** válasza:
96%

Hogy beszélsz róla?

Téged jól nyakon kéne vágni!

Neked nem való se molett,se semmilyen nő!

Jobbat érdemel tőled! Veled van a baj ha már egy molett nőt sem sikerül megfognod.

Amúgy igen bejött neked,azért hisztizel itt. Mert nem veled dugott,hanem mással fog!

2020. febr. 9. 18:55
 27/76 A kérdező kommentje:

Nem képzelem be. Introvertált lévén nem könnyű személyesen ismerkedni, így nem is szoktam. Ennyi a hátrányom. De van szemem.

Én külsőleg 10/6-7-nek tartom magam, ő 10/3-4.

2020. febr. 9. 18:56
 28/76 A kérdező kommentje:
Szerintem én jobban tudom, mennyire jött be, vagy mennyire nem. Állítom: semennyire! De szexnél nálam teljesen mindegy hogy néz ki a másik, a minimálisan elvárt szintet megugrotta.
2020. febr. 9. 18:57
 29/76 anonim ***** válasza:
96%
"Introvertált lévén nem könnyű személyesen ismerkedni" - Te nem ismerkedni akarsz, csak dugni, legalább magadnak ne hazudj. Ez a nő meg nem ment bele, azt gondolta, jó ötlet, de még sose csinált ilyet valószínűleg, visszatáncolt.
2020. febr. 9. 19:44
 30/76 anonim ***** válasza:
98%
de téged ez miért idegesit fel ennyire? ki nem szarja le?
2020. febr. 9. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!