Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit képzel magáról ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel magáról ez a nő? Egyáltalán mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

Pénteken elkezdtünk beszélgetni neten, tök jól alakult, rögtön másnapra meg is beszéltünk egy találkozót. Viszont azt is leszögeztük jó előre, hogy egy tartós szexkapcsolatot szeretnénk, így rögtön szex céljából találkoztunk tegnap. Ugyan írta pénteken, hogy nem vagyok az esete, de ez láthatóan nem zavarta, azt mondta, ettől még lehetek nagyon jó az ágyban.

Majd másnap már azzal jött, hogy túl korán megy az utolsó busza haza, nem lehetne e valamikor hétköznap találkozni. Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk.

Mire odaértem, egyből azzal nyitott, hogy ő beszélt az anyjával, meg egyéb rokonaival, és főleg az anyja nem helyeselte ezt (minek kell beavatni bárkit is, hogy szexkapcsolat céljából találkozik bárkivel is, már ezt sem értettem, nagyfokú idiotizmusra vall), így nem jönne föl hozzám, hanem sétálgassunk, ismerkedjünk, "randizzunk", ahogyan ő fogalmazott. Én meg csak lestem, de voltam olyan hülye, hogy úriember módjára viselkedtem végig, sétáltunk egy órát, beszélgettünk, és nem hagytam ott 1 perc után, én idióta. A "randi" háromnegyedénél rákérdeztem, hogy akkor akarna e bármit is, vagy mégis mit gondol. Mire ugyanazzal jött, hogy nem vagyok az esete, összképre sem, "nem érez szexuális vonzalmat". Mintha én éreznék, komolyan. Nekem sem jött be kicsit sem, dehát kinek is jönne be külsőleg egy 120 kg-os, alacsony, 30 éves nő. Még ha arcra szép lett volna, de még csak az se. Ennek ellenére engem ez nem érdekelt, mert a benső sokkal jobban számít, na meg hát a szükség nagy úr.

De a dolog lényege, hogy összességében teljesen normálisan elbeszélgettünk, elköszöntünk normálisan puszival, megköszöntem az őszinteségét. Ma viszont már azt látom, hogy nemhogy ismerőse nem vagyok, de le vagyok tiltva! Minden ok nélkül. Holott még azt is megemlítette, hogy internetes barátok lehetnénk, de mondtam, hogy én nem ilyet keresek. De mi értelme ennek a gyerekes tiltogatásnak? Mintha én zaklatnám őt! Eszembe sem jutott volna már írni neki. Közben meg a fél életét elmesélte, még azt is, hogy az exe akivel 10 évig élt együtt, a nővérével csalta meg.

Nem értem miért tiltott, még ő van felháborodva valamiért? Amikor is én lettem felültetve teljesen? Más már ott hagyta volna 1 perc után így, hogy nem az van, amit megbeszéltünk, mert épp mások telebeszélték a fejét.

Legszívesebben írnék neki egy sms-t (azt még tudok neki írni), és elmondanám a véleményem, ha már ő ilyen.

29F, 30N

2020. febr. 9. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
97%

"Azért nem tudok tovább lépni, mert nincs igazság! Semmi korrektség nincs már az emberekben."

Mi? Hogy nem fekszik le veled totál ismeretlenül?

Inkább menj prostihoz, és hagyd békén a nőket. Vagy vegyél egy guminőt.

2020. febr. 9. 20:44
 32/76 A kérdező kommentje:

Miért idegesített föl ennyire? Hát azért valószínű, mert beleéltem magam, hogy több hónap után végre ismét nőhöz jutok, sok-sok kínszenvedés után.

Az az inkorrektség, hogy nem tartja magát ahhoz amit megbeszéltünk, ennyit ért mindössze a szava!

2020. febr. 9. 23:14
 33/76 anonim ***** válasza:
96%
Jaj de pedig megigerti h lefekszik veled es nem fekudt, nem igazság! Hiszen neked jar a szex es nem gondolhatja meg magatmert nem tetszik neked?? Illetve mert mar megigerte :D beszabehu
2020. febr. 9. 23:34
 34/76 A kérdező kommentje:
Utolsó veled nem is tárgyalok, annyira nem ütöd meg azt a szintet.
2020. febr. 9. 23:52
 35/76 anonim ***** válasza:
96%

Lol pedig pontosan igy hangzol kivulrol

Az "uriember"

Azt felejted el ha masik ugyanolyan emberi leny mint te szabad akarattal es meggondolhatja magat. Ha megalazottnak erzed magad vagy csalodott vagy azert nem a másik felel. Eleve nem keneilyen elvarasokkal lenni. Jobb lett volna ha lefekszik veled ugy h egyaltalan nem erdekled? Nem mindekinek ilyen alacsony a merce. Es igen benne tobb onbecsules van pedig "120 kilos balna" mint benned. O veszi valamibe magat es a masik embert.

A letiltast ugyan gyerekes huzasnak tartom de amennyiben semmit nem akartal tole nem ertem miert kell ezen felhaborodni. O sem akar toled semmit, pont.

Egyebkent en mar ezek utan kivagtalak volna: "Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk." Az ilyen okoskodó sertodott emberektol kimeljen meg az eg.

2020. febr. 10. 02:16
 36/76 anonim ***** válasza:
96%

Rohadt egyszer; neked megütötte a minimális szintet ami egy szexhez elég, neki viszont te nem ütötted meg.

Nem mindenki elégszik meg annyival hogy a másik ne legyen büdös,és legyen nemi szerve. Van aki ennél igényesebb....

Meggondolta magat...fogadd el, nincs ebbe semmi igazságtalan.... az ismekedés ilyen játék pajtás...

2020. febr. 10. 07:43
 37/76 A kérdező kommentje:

Miért lettem volna megsértődve? Mert bebizonyítom, hogy rá akart szedni a menetrenddel? Még ekkor sem voltam megsértődve! Hisz csak utólag jöttem rá, hogy ezzel valószínű csak meg akarta akadályozni a találkozót.

Ha pedig a kedves rokonai akiket be mert avatni ebbe nem beszélik tele a fejét, kapásból hozzám jövünk, és lefekszik velem! Bárki lehettem volna, ha tetszem is neki, elsőre nem jött volna föl hozzám, mert "akárki lehetek". Itt a baj azzal van, hogy felültetett teljesen, mivel azt ígérte egyből szex lesz, holott még puszit se adtam neki szinte, már azzal indított, hogy "telebeszélték a fejét", és így csak "randizzunk, ismerkedjünk" először. Na ez a nem korrekt. Abban a minutumban kellett volna otthagynom! De én mint úriember, nem tettem, belementem mindezek ellenére is, hogy jó alaposan rászedtek.

2020. febr. 10. 10:40
 38/76 anonim ***** válasza:
92%
Menj fizetőshöz.
2020. febr. 10. 10:45
 39/76 anonim ***** válasza:
96%
Basszus ne gondold mar magad uriembernek. Igen ott kellett volna hagynod legalabb azzal vmi arcot mentettel volna,ehelyett itt sirsz h nem kaptal szexet pedig megigerte. Neked semmk de semmi szexualis kulturad nincs, elképesztő h nem erted h miert nem varhatod el a masiktol h lefekudjon veled. Menj el tenyleg prostihoz ott ha fizetsz kapsz szexet. De a valo eletben nem igy mukodik. Ha pediga masik csak a szexre kell hadd engedtessek mar meg a masik félnek is h felmerje h talan le akar-e veled fekudni
2020. febr. 10. 12:09
 40/76 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem is beszélt a szüleivel, csak egy kifogás volt. Először a menetrenddel akart felültetni aztán a "tele beszéléssel". Fogd fel, csak le akart rázni. Aztán mikor látta hogy mennyire rámenős vagy, inkább utolsó pillanatban gyorsan lefújta.
2020. febr. 10. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!