Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit képzel magáról ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel magáról ez a nő? Egyáltalán mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

Pénteken elkezdtünk beszélgetni neten, tök jól alakult, rögtön másnapra meg is beszéltünk egy találkozót. Viszont azt is leszögeztük jó előre, hogy egy tartós szexkapcsolatot szeretnénk, így rögtön szex céljából találkoztunk tegnap. Ugyan írta pénteken, hogy nem vagyok az esete, de ez láthatóan nem zavarta, azt mondta, ettől még lehetek nagyon jó az ágyban.

Majd másnap már azzal jött, hogy túl korán megy az utolsó busza haza, nem lehetne e valamikor hétköznap találkozni. Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk.

Mire odaértem, egyből azzal nyitott, hogy ő beszélt az anyjával, meg egyéb rokonaival, és főleg az anyja nem helyeselte ezt (minek kell beavatni bárkit is, hogy szexkapcsolat céljából találkozik bárkivel is, már ezt sem értettem, nagyfokú idiotizmusra vall), így nem jönne föl hozzám, hanem sétálgassunk, ismerkedjünk, "randizzunk", ahogyan ő fogalmazott. Én meg csak lestem, de voltam olyan hülye, hogy úriember módjára viselkedtem végig, sétáltunk egy órát, beszélgettünk, és nem hagytam ott 1 perc után, én idióta. A "randi" háromnegyedénél rákérdeztem, hogy akkor akarna e bármit is, vagy mégis mit gondol. Mire ugyanazzal jött, hogy nem vagyok az esete, összképre sem, "nem érez szexuális vonzalmat". Mintha én éreznék, komolyan. Nekem sem jött be kicsit sem, dehát kinek is jönne be külsőleg egy 120 kg-os, alacsony, 30 éves nő. Még ha arcra szép lett volna, de még csak az se. Ennek ellenére engem ez nem érdekelt, mert a benső sokkal jobban számít, na meg hát a szükség nagy úr.

De a dolog lényege, hogy összességében teljesen normálisan elbeszélgettünk, elköszöntünk normálisan puszival, megköszöntem az őszinteségét. Ma viszont már azt látom, hogy nemhogy ismerőse nem vagyok, de le vagyok tiltva! Minden ok nélkül. Holott még azt is megemlítette, hogy internetes barátok lehetnénk, de mondtam, hogy én nem ilyet keresek. De mi értelme ennek a gyerekes tiltogatásnak? Mintha én zaklatnám őt! Eszembe sem jutott volna már írni neki. Közben meg a fél életét elmesélte, még azt is, hogy az exe akivel 10 évig élt együtt, a nővérével csalta meg.

Nem értem miért tiltott, még ő van felháborodva valamiért? Amikor is én lettem felültetve teljesen? Más már ott hagyta volna 1 perc után így, hogy nem az van, amit megbeszéltünk, mert épp mások telebeszélték a fejét.

Legszívesebben írnék neki egy sms-t (azt még tudok neki írni), és elmondanám a véleményem, ha már ő ilyen.

29F, 30N

2020. febr. 9. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
96%

"Mert bebizonyítom, hogy rá akart szedni a menetrenddel? "

Semmivel nem tartozik neked, nem kötelező mennie. Én már mondjuk itt mondtam volna vissza a randit. Hisztis hülye gyerek követelőzik, hogy már pedig vele le kell feküdni, mert megígérték.

2020. febr. 10. 12:37
 42/76 A kérdező kommentje:

39: Akkor miért ígérte meg? Miért mondta azt, hogy nem vagyok az esete, DE EZ NEM SZÁMÍT, MERT LEHET, HOGY NAGYON JÓ VAGYOK AZ ÁGYBAN?

Tehát miért mondta 100%-ig biztosra, ha aztán egyből azzal fogadott, hogy inkább csak ismerkedjünk? Ez talán tisztességes? Elárulom, nem, semennyire! Palira vettek rendesen.

40: Semennyire nem voltam rámenős! Ha az lettem volna, megcsókoltam volna, és erőltetem, hogy mennyünk csak föl hozzám. Semennyire sem erőltettem semmit, mert az nem én vagyok!

41: Akkor miért kellett ígérgetnie, hmm? Mintha nekem ő tetszett volna egyébként. Semennyire nem jött be. Ilyen emberekre nem is lehet nőként tekinteni, mégis normálisan viselkedtem vele, úriember módjára. Holott nem érdemelte meg egyáltalán.

2020. febr. 10. 20:07
 43/76 anonim ***** válasza:
96%

"Ilyen emberekre nem is lehet nőként tekinteni" pff de azért megdugtad volna.

szerintem ideje lenne elgondolkodni a 27 válaszon amit kaptál és azon hogy csak szerinted van igazad.... kár hajtogatni tovább a "megigérte" dumát, meggondolta magát, tedd tul magad rajta mint egy felnőtt ember....

2020. febr. 10. 21:43
 44/76 anonim ***** válasza:
93%
Egy agresszív kis görcs vagy, maradj a fizetősöknél és ne akarj ingyen önkéntes szexet senkitől, mert nem érdemled meg.
2020. febr. 11. 07:49
 45/76 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem ertem en se hogy miert van az h kap valaki ennyi valaszt es latszolag egy pillanatra nem gondolkodik el rajtuk. Nem tudom kitol varja a megerositest.

2020. febr. 11. 10:54
 46/76 A kérdező kommentje:

43: Persze, hogy megdugtam volna. Hogyne tettem volna, ha végre valahára sikerült valakit találni. Én nem válogatok, mint ahogy a nők megtehetik kedvükre.

Neki is van olyanja, amire szükségem van.

Hiába amit mondasz, ettől még nem volt korrekt egyáltalán, hisz teljesen felültetett!

44: Te aztán tudod mit érdemlek meg, vagy mit nem. Rengeteget tettem érte, így megérdemlem. Megérdemeltem volna. De nem, mert egy inkorrekt libát fogtam ki. Ő nem érdemes énrám, nemhogy én nem ő rá.

45: Én éltem át az egész dolgot, nem ti. Én jobban tudom, mint ti.

2020. febr. 11. 12:15
 47/76 anonim ***** válasza:
94%
Úristen, te beteg vagy... És ilyenek az incelek, akik azt állítják magukról, hogy márpedig ők kedvesek, normálisa, "úriemberek". De azért undorítóan beszélnek egy nőről, aki nem tetszik nekik, de persze azért megdugnák, mert "amire szükségük van, az van neki". Ha ennyire semmibe nézed a nőket, és csak egy pinát látsz bennük, vegyél egy guminőt...
2020. febr. 13. 07:46
 48/76 anonim ***** válasza:
90%

"Te aztán tudod mit érdemlek meg, vagy mit nem." - Hát ilyen hisztivel, amit itt levágsz, semmit. :-D

A szüleidnek is így toporzékoltál gyerekkorodban, ha nem vettek meg valamit? Esetleg még földhöz is verted magad nyilvánosság előtt? Elkényeztetett majom lehetsz, akinek ki volt nyalva a segge, most felnőttként meg tapasztalhatod, hogy az élet azért nem olyan. A szüleid nyilván nem tudtak neked nemet mondani, mert addig is csendben maradsz, csak éppen pont ezzel cseszték el.

2020. febr. 13. 10:00
 49/76 acelsziv ***** válasza:
93%

Én csak elképedve olvasom, hogy még mindig megy itt a vihar a biliben.

Kérdező: Ahogy beszélsz a csajról tuti lehetsz benne, hogy levágta az akkori beszédedből és a viselkedésedből, hogy egyáltalán nem jön be neked csak egy lyuknak tekinted. És bizonyára nem vagy akkora Adonisz, hogy megérje egy silány dugásért átlépnie azon amit kiváltottál a viselkedéseddel.

Simán lekoptattak öregem. Ahogy azt kell.

2020. febr. 13. 11:21
 50/76 A kérdező kommentje:

47: Mégis hogy kéne már róla beszélnem utólag, ha ő ilyen volt? Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten! Gondolom erről még nem hallottál. Ha ő is korrekt lett volna mindvégig hozzám, én is az lennék. Hozzáteszem most is az vagyok, hisz sms-ben sem kerestem meg, csak egy névtelen fórumon beszélek róla teljesen névtelenül. Akkor? Miről beszélünk?

48: Ennek a hisztihez semmi köze. Ez a korrektségről (vagy inkább inkorrektségről) szól, az igazságról. Nem csodálkozom, hogy a saját nővére is ezt tette vele. Ha már ő ezt tette, az nem lehet alaptalan végképp.

49: Mégis hogy vágta volna le? Mit? Hogy úriember módjára kezeltem őt is, meg magát a helyzetet is, hogy át lettem verve, mint **** a palánkon?

Még hogy én nem vagyok Adonisz? Akkor ő mi, a 120 kilójával? Örülne inkább, hogy ilyen kinézettel és stílussal valaki foglalkozna vele egyáltalán.

2020. febr. 20. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!