Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit képzel magáról ez a nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel magáról ez a nő? Egyáltalán mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

Pénteken elkezdtünk beszélgetni neten, tök jól alakult, rögtön másnapra meg is beszéltünk egy találkozót. Viszont azt is leszögeztük jó előre, hogy egy tartós szexkapcsolatot szeretnénk, így rögtön szex céljából találkoztunk tegnap. Ugyan írta pénteken, hogy nem vagyok az esete, de ez láthatóan nem zavarta, azt mondta, ettől még lehetek nagyon jó az ágyban.

Majd másnap már azzal jött, hogy túl korán megy az utolsó busza haza, nem lehetne e valamikor hétköznap találkozni. Végül bebizonyítottam, hogy 23 óra előtt is megy busza, így találkoztunk.

Mire odaértem, egyből azzal nyitott, hogy ő beszélt az anyjával, meg egyéb rokonaival, és főleg az anyja nem helyeselte ezt (minek kell beavatni bárkit is, hogy szexkapcsolat céljából találkozik bárkivel is, már ezt sem értettem, nagyfokú idiotizmusra vall), így nem jönne föl hozzám, hanem sétálgassunk, ismerkedjünk, "randizzunk", ahogyan ő fogalmazott. Én meg csak lestem, de voltam olyan hülye, hogy úriember módjára viselkedtem végig, sétáltunk egy órát, beszélgettünk, és nem hagytam ott 1 perc után, én idióta. A "randi" háromnegyedénél rákérdeztem, hogy akkor akarna e bármit is, vagy mégis mit gondol. Mire ugyanazzal jött, hogy nem vagyok az esete, összképre sem, "nem érez szexuális vonzalmat". Mintha én éreznék, komolyan. Nekem sem jött be kicsit sem, dehát kinek is jönne be külsőleg egy 120 kg-os, alacsony, 30 éves nő. Még ha arcra szép lett volna, de még csak az se. Ennek ellenére engem ez nem érdekelt, mert a benső sokkal jobban számít, na meg hát a szükség nagy úr.

De a dolog lényege, hogy összességében teljesen normálisan elbeszélgettünk, elköszöntünk normálisan puszival, megköszöntem az őszinteségét. Ma viszont már azt látom, hogy nemhogy ismerőse nem vagyok, de le vagyok tiltva! Minden ok nélkül. Holott még azt is megemlítette, hogy internetes barátok lehetnénk, de mondtam, hogy én nem ilyet keresek. De mi értelme ennek a gyerekes tiltogatásnak? Mintha én zaklatnám őt! Eszembe sem jutott volna már írni neki. Közben meg a fél életét elmesélte, még azt is, hogy az exe akivel 10 évig élt együtt, a nővérével csalta meg.

Nem értem miért tiltott, még ő van felháborodva valamiért? Amikor is én lettem felültetve teljesen? Más már ott hagyta volna 1 perc után így, hogy nem az van, amit megbeszéltünk, mert épp mások telebeszélték a fejét.

Legszívesebben írnék neki egy sms-t (azt még tudok neki írni), és elmondanám a véleményem, ha már ő ilyen.

29F, 30N

2020. febr. 9. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:

Meg. Persze. Egy kétlábon járó p***i mindent megtehet, még az is, aki egy 120 kg-os bálna. A férfiak nem. Véres verejték árán ha összejön valami, és annak már örülni kell, mint a hímes tojásnak.

Azért nem tudok tovább lépni, mert nincs igazság! Semmi korrektség nincs már az emberekben. Lehetek akármilyen úriember. Kit érdekel. Már bánom, hogy nem én tiltottam le (a törlés megfordult a fejemben).

2020. febr. 9. 18:17
 12/76 anonim ***** válasza:
93%
Basszus, mekkora alja féreg vagy.
2020. febr. 9. 18:19
 13/76 anonim ***** válasza:
93%
Menj el egy terapeutához, mert nem épp normális, hogy igy kicsinál, hogy nem.jon össze egy menet, főleg hogy olyannal, akit nem is ismersz meg be se jon...
2020. febr. 9. 18:20
 14/76 A kérdező kommentje:

Nem csinál ki semennyire. Annyira jelentéktelen nő a számomra, hogy pont nem érdekel. Csak a tényeket írom. És még én vagyok a féreg, nem is ő. :D Ez jó.

Arról nem beszélve, hogy én férfiban sokkal jobb kategóriájú vagyok, mint ő nőben.

Egyszerűen bánt, hogy ennyire kihalt a tisztesség, az emberség az emberekből, mikor én mindenkihez a lehető legnormálisabban állok hozzá!

2020. febr. 9. 18:27
 15/76 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem a felháborodásod. Keress másik nőt

Az igaz, hogy nekünk nőknek talán könnyebb dolgunk van ilyen téren :)

2020. febr. 9. 18:36
 16/76 A kérdező kommentje:

"Az igaz, hogy nekünk nőknek talán könnyebb dolgunk van ilyen téren :)"

Na igen. TALÁN. Hmm...

2020. febr. 9. 18:39
 17/76 anonim ***** válasza:
97%
Ja, dagadt bálnának nevezed. Igazi úriember vagy. Egyébként te is megteheted, hogy elhívsz egy csajt randizni, aztán nem fekszel le vele.
2020. febr. 9. 18:39
 18/76 A kérdező kommentje:
Igen, úriember vagyok, képzeld! De ha földühítenek, miért is kellene továbbra is annak maradnom? Valamit valamiért! Talán nem véletlen, hogy nem viselkedek már úgy. Nem?? Arról nem beszélve, hogy ezt úgysem olvassa. Vele viszont az voltam mindvégig.
2020. febr. 9. 18:41
 19/76 anonim ***** válasza:
91%
Ez a sértettség egyes-egyedül az egódról szól, kérdező. Az egészet úgy, ahogy van, megérdemelted.
2020. febr. 9. 18:43
 20/76 A kérdező kommentje:

"Keress másik nőt"

Igen, ez pont így működik, hogy keressek másik nőt. Hiába, ha nem találok, ő is csak véres verejték árán jött össze. Sebaj, talán majd 20 hónap múlva ismét kifogok valakit, addig meg koplaljak csak szépen, úgy van. Elvégre én nem születtem sajnos nőnek.

2020. febr. 9. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!