Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3. randin egyedül hagynátok a lakásotokban az illetőt fél órára? Nem féltek hogy nekiàll kutakodni?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztunk egy egy napokra, minden jól alakult. Megbeszéltük hogy most először itt tölti a hétvégét (nem egy városban élünk). Viszont én nagyon kicsi garzonban lakok, ahol olyanok a körülmények hogy főleg egy friss kapcsolatban, nem szívesen használnám a WC-t nagydologra. Ezt meg is beszéltem vele, járt már nálam, mondta hogy teljesen megérti, és majd arra az időre elugrik boltba hoz reggelit. De.... Hogyha kérheti, akkor ez majd fordítva is legyen így, mert ő is feszélyezve érezné magàt. Persze ràmondtam hogy ez természetes addig én is elmegyek sétálok egyet. De aztán belegondolva, furcsa lesz itthon hagyni egy félig idegent. Lehet nem is WC-re megy hanem kiturja a szekrenyekből a privát dolgaimat. Szerintetek?2020. febr. 6. 11:53
21/21 anonim válasza:
Szerintem is hallgassatok zenét, és én sem értem mit lehet fél órát nagyvécézni. Akkor ez így már eü problémának minősül, mert amúgy max pár perc a "dolog".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!