Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 3. randin egyedül hagynátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3. randin egyedül hagynátok a lakásotokban az illetőt fél órára? Nem féltek hogy nekiàll kutakodni?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztunk egy egy napokra, minden jól alakult. Megbeszéltük hogy most először itt tölti a hétvégét (nem egy városban élünk). Viszont én nagyon kicsi garzonban lakok, ahol olyanok a körülmények hogy főleg egy friss kapcsolatban, nem szívesen használnám a WC-t nagydologra. Ezt meg is beszéltem vele, járt már nálam, mondta hogy teljesen megérti, és majd arra az időre elugrik boltba hoz reggelit. De.... Hogyha kérheti, akkor ez majd fordítva is legyen így, mert ő is feszélyezve érezné magàt. Persze ràmondtam hogy ez természetes addig én is elmegyek sétálok egyet. De aztán belegondolva, furcsa lesz itthon hagyni egy félig idegent. Lehet nem is WC-re megy hanem kiturja a szekrenyekből a privát dolgaimat. Szerintetek?
2020. febr. 6. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez eleg cikin hangzik, de legalabb megtalaltatok egymast, egyikotok sem mer elmenni wc-re a masikkal egy lakasban xD Meg ha nem lenne ajto a wc-den akkor ertheto lenne talan a dolog. Ha igy van, akkor nem hivnam fel addig nalam aludni, amig nem merunk egymas elott wc-zni. Inkabb, minthogy a sajat lakasombol el kelljen emiatt mennem.
2020. febr. 6. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nekem nem hogy harmadik randin, de még egy 10 éves házasságban sem jutna eszembe megbeszélni a partneremmel a sz#rási szokásaimat, dehát nem vagyunk egyformák.
2020. febr. 6. 13:59
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó, mi még messze nem vagyunk 10 éve együtt, de simán megbeszéljük, főleg ha problémás (egészségügyi). De minden ember más, volt olyan párom, akivel kevésbé lehetett.

Egyébként nekünk is kb 3.randi volt, mikor nem fél órára, hanem egész napra hagyott ott a lakásában. Ő dolgozni ment, én meg vizsgára készültem, szabin voltam. Picit fura volt, de rajta egyáltalán nem láttam, hogy aggódna. Nem is volt miért.

2020. febr. 6. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
3. randin még akkor is egy idegen, szóval, nemhogy a lakásomban nem hagyom egyedül, de fel sem cipelem. A szarási szokásaimat sem osztom meg vele.
2020. febr. 6. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
12%

Mi is tinik vagyunk a férjemmel,mindig úgy megyünk a wc-re hogy rácsukjuk a másikra a szoba ajtót 20 év ismerettség után is.

Én nem félnék egyedül hagyni az illetőt a 3.randin.

2020. febr. 6. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Milyen fél óra? Ti fèl órán át a wécén ültök?
2020. febr. 6. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
🤣🤣
2020. febr. 6. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Most már érdekel, egy garzonban hol van a klotyó? Ajtó nyilván van rajta. WC légfrissítő spray létezik. Komolyan, mi a gond????
2020. febr. 6. 16:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hölgy ismerősömhöz felment egy pasi szexre, aztán amíg kiment valamiért a fürdőszábába, addig a férfi meglopta. Így hagyj magára egy félig meddig vadidegen embert!
2020. febr. 6. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Kapcsoljatok zenét, úgy nem hallatszódik semmi. Mi is ezt csináltuk, amikor pl. munkatársaimmal kellett szállodában együtt laknunk néhány napig.
2020. febr. 6. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!