Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül élők! Szoktatok félni...

Egyedül élők! Szoktatok félni a saját lakásotokban?

Figyelt kérdés

Én mostanában,amióta kicseréltettem az ablakokat és nem lehetett visszarakni a rácsokat, este lefekvés előtt végigellenőrzöm a lakást,hogy valóban egyedül vagyok,bezártam az ajtót,becsuktam az ablakokat.

Lehet,hogy furcsa, de a földszinten lakom és már sokszor betörtek a házban lévő lakásokba,pincékbe.

Más is ellenőrizget,mint én?

2009. júl. 13. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem mindig félek :) De az első hetekben nagyon féltem énis 2re zártam az ajtót volt amikor a széket is az ajtó elé toltam (tudom hogy semmi értelme nem volt de megnyugtaott) Elsőn lakom, nállunk nem nagyon van betörés és ez elég megnyugtató :) 17/L
2009. júl. 13. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én a 3.-on, tetőteres lakásban lakom, a párommal, és a 2 gyerekünkkel.

Amikor nincs a párom, én is körbejárom a lakást, még az ajtó mögé is benézek =)

Amikor a gyerekek a mamánál vannak, és egyedül vagyok otthon (párom szinte állandó éjszakás) , akkor még aludni sem tudok. 1 villanynak mindig kell, hogy égjen.

Már vettem egy kiskuyát (csivava), hogy jelezzen, ha valaki bejönne. Szinte lehetetlen, de mégis van bennem ez a félelem.

Talán sokat nézünk tv-t? =)

2009. júl. 13. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:

:-)

Jobb félni, mint megijedni.

Én emiatt nem merek kertes házba költözni.

:-(

2009. júl. 13. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én panelban elsőn lakom, egy ideje egyedül, de eddig semmilyen félelmem nem volt. Ehhez hozzá tartozik, hogy kisgyerekkoromban minden éjszakát végigrettegtem, és 16 éves koromig nem volt saját szobám. Mire megörököltem a kisszobát, már nagyon vágytam rá, hogy egyedül alhassak, és onnantól kezdve minden régi félelmem teljesen megszűnt. Kimondottan szeretek egyedül lenni, akár éjjel, akár nappal, pedig nő vagyok.
2009. júl. 13. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen én is félek, föleg, h láttam egyszer egy filmet, ahol a portás szerelmes volt a csajba és ugye volt kulcsa a lakáshoz,bekamerázta a szobáját, és mikor elaludt besétált hozzá teljesen elkábította, aztán megerőszakolgatta, ott huncutkodott egész az ébresztő megszolalásáig...brrrrr
2016. jan. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!