Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 3. randin egyedül hagynátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3. randin egyedül hagynátok a lakásotokban az illetőt fél órára? Nem féltek hogy nekiàll kutakodni?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztunk egy egy napokra, minden jól alakult. Megbeszéltük hogy most először itt tölti a hétvégét (nem egy városban élünk). Viszont én nagyon kicsi garzonban lakok, ahol olyanok a körülmények hogy főleg egy friss kapcsolatban, nem szívesen használnám a WC-t nagydologra. Ezt meg is beszéltem vele, járt már nálam, mondta hogy teljesen megérti, és majd arra az időre elugrik boltba hoz reggelit. De.... Hogyha kérheti, akkor ez majd fordítva is legyen így, mert ő is feszélyezve érezné magàt. Persze ràmondtam hogy ez természetes addig én is elmegyek sétálok egyet. De aztán belegondolva, furcsa lesz itthon hagyni egy félig idegent. Lehet nem is WC-re megy hanem kiturja a szekrenyekből a privát dolgaimat. Szerintetek?
2020. febr. 6. 11:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Idegen?akkor minek kell szexelni vele meg felengedni?
2020. febr. 6. 12:00
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem rejtegetek hullát (sem) a szekrényemben, úgyhogy nincs mitől tartanom ilyen esetben.
2020. febr. 6. 12:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha nekiáll? Hűha, mit találna? Esetemben semmit. A vagyonom a bankban van, a többi meg nem izgat. A nappali és az ajtó be van kamerázva. Kutakodjon csak. 🤷🏽‍♀️
2020. febr. 6. 12:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Rakj a laptopodra jelszót.
2020. febr. 6. 12:06
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Zárd rá a lakást és akkor nem tudja elvinni a cuccaid :D
2020. febr. 6. 12:08
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Felidegen, de azert a farkat bekapod :'DDDD.
2020. febr. 6. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Miután 10 évig fogadtam tényleges idegeneket Couchsurfingen és sokaknak még lakáskulcsot is adtam, amíg nálam szálltak meg, azt hiszem nem lennének ilyesmi fenntartásaim :D Mondjuk én alapból nem csinálnék ügyet a nagyWC-ből kis garzonban sem, nem igazán értem a finomkodást, főleg egy olyan emberrel szemben nem, akivel szexelek és randizom.
2020. febr. 6. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem vinnék 3.randin senkit sem magamhoz (én sem mennék fel máshoz, óvatos vagyok), nemhogy még egyedül hagyjam a lakásomban.
2020. febr. 6. 12:23
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Ti amúgy felnőtt emberek vagytok? A székelés elég természetes dolog, minek kellene ehhez a másiknak le enni sétálni vagy akármi? Ha később együtt alkotók majd, akkor is elküldöd, ha szarni akarsz? Bocs, de ez egy tinikapcsolatnak meg elmegy, de felnőttek esetén...
2020. febr. 6. 12:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Félsz, hogy meglátja a fiokban a bugyidat? Úgyis lehúzza aznap este rólad, nem mindegy? Ha még nem bízol benne, minek szexeltek?
2020. febr. 6. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!